MAHALLE ZİYARETLERİ TAM GAZ!

AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, AK Parti ilçe başkanı Av. Abdülkerim Güven ile birlikte, Fatih Sultan Mehmet, Akçay, Güzelçay, Bekbele, Çınarlı mahallelerini ziyaret etti.
AK Parti Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ile yönetim kurulu üyelerinin eşlik ettiği ziyaretlerde, mahallelerin sorunları, yöre halkının talep ve beklentileri ele alındı.
Muhtar ve mahalle sakinleri tarafından büyük bir ilgiyle karşılanan Milletvekili Özel ve Başkan Tosyalı, hizmetler hakkında mahalle sakinlerine bilgiler aktardı.
Muhtar ve vatandaşların taleplerini dinleyen Başkan Fatih Tosyalı, iletilen sorunların çözüme kavuşması için Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürlerine talimat verirken, Milletvekili Özel ise aktarılan sorunların takipçisi olacağını ve sorunların çözüme kavuşması için elinden gelen gayreti göstereceğini ifade etti.

45 MAHALLEYE EŞİT HİZMET
45 mahalleye de eşit seviyede hizmet götürdüklerini ve bölge ayrımı yapmadıklarını ifade eden Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “İskenderun Belediyesi olarak sınırlarımızda bulunan tüm mahallerimizin en güzel hizmeti alması için göreve geldiğimiz günden itibaren yoğun bir mesai yapıyoruz. Ekiplerimiz buralarda önemli hizmetleri vatandaşlarımızla buluşturuyorlar. 7/24 mesai anlayışıyla çalışıyoruz. 45 mahallemizin tamamına eşit seviyede hizmet götürüyoruz. İşimiz millete hizmet etmek, bizde bu anlayış çerçevesinde görev yaptığımız yerde en güzelini halkımıza ulaştırmaya çalışıyoruz” diye konuştu.
Haber: Yılmaz AKPINAR