SAHİL 2.ETAP AYDINLATMA VE DÜZENLEME ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Park Bahçe Müdürlüğüne bağlı ekiplerin Müzik adası içerisinde ve çevresinde çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti. Başkan Tosyalı, bir yandan pandemi ile mücadele çalışmalarının sürdüğünü diğer yandan ise diğer hizmetlerin devam ettiğini belirtti.

GÖRSEL VE ESTETİK AÇIDAN DAHA GÜZEL OLACAK
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “Bu çerçevede ekiplerimiz bir yandan havuz çevresinde andezit döşeme çalışmalarını sürdürürken diğer yandan ise yeşil alanlarda bakım düzenleme ve peyzaj işlerini gerçekleştiriyor. Çalışmalarımız tamamlandığında sahilimiz görsel ve estetik açıdan daha güzel bir görünüm kazanacak” dedi.

YENİ BİR SOSYAL ALAN OLUŞTURUYORUZ
1.Etap sahil düzenleme ve aydınlatma çalışmalarının çok beğenildiğini ifade eden Başkan Fatih Tosyalı, “Düzenleme işleminin ardından müzik adası içerisi çevresi de yepyeni bir hal alacak. Yeni oturma ve dinlenme alanları ile vatandaşlarımız, müzik havuzundaki ışıklı fıskiyelerin katacağı görsellik çerçevesinde güvenli ve hoşça vakit geçirecek. Yapılmakta olan düzenleme ile bu bölgenin çehresini değiştireceğiz” şeklinde konuştu.