HİZMET BÜTÜNLEŞMESİ

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden’in başkanlığında “Muhtarlar İle Buluşma Toplantısı” gerçekleştirildi.

İskenderun Belediyesi Kültür Sarayı’nda yoğun bir katılımla gerçekleşen toplantıya; AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, İskenderun Belediye Başkanı M.Fatih Tosyalı, (HBB) Hatay Büyükşehir Belediyesi 3. Bölge Zabıta Müdürü Mehmet Utku Kaplan, kurum müdürleri ve teknik/idari birim amirleri ile muhtarlar katıldı.

Toplantı çerçevesinde; Korona virüs salgını ile mücadeleye yönelik alınan tedbir ve kararların uygulanmasına dair istişare yapılmasının yanı sıra mahallelerimizin genel durumu, sorun ve ihtiyaçları ile halkın beklentileri ele alındı. Toplantıda, mahalle muhtarlarının görüş ve önerilerine de yer verilerek, çözüm odaklı bir çalışma yapıldı.

MUHTARLARA TEŞEKKÜR BELGESİ
Kaymakam İskender Yönden; Koronavirüs salgını ile mücadele sürecinde gayret ve fedakarlık göstererek hizmet eden mahalle muhtarlarına teşekkür belgesi verdi.

Kaymakamlık tarafından tanzim edilen teşekkür belgeleri; Kaymakam İskender Yönden’in başkanlığında ve AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, İskenderun Belediye Başkanı M.Fatih Tosyalı, Hatay Büyükşehir Belediyesi III.Bölge Zabıta Müdürü Mehmet Utku Kaplan ve kurum müdürlerinin katılımıyla icra edilen ‘Muhtarlar İle Buluşma Toplantısı’ esnasında muhtarlara takdim edildi.