NECİP FAZIL KISAKÜREK ORTAOKULU, ATIK PİL TOPLAMA YARIŞMASI’NDA HATAY İL BİRİNCİSİ OLDU

İskenderun Belediye Başkanlığı ile Taşınır Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği İktisadi İşletmesi’nin ortaklaşa yürüttüğü Ödüllü Atık Pil Toplama Yarışmasında, Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu, Hatay Birincisi oldu.

BAŞKAN ÖDÜLLENDİRDİ!
İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu öğrencilerini, çevreye olan duyarlılıklarından ötürü çeşitli armağanlarla ödüllendirdi.Başkan Tosyalı, yarışma sonucunun kendilerini mutlu ettiğini ifade ederek, amaçlarının farkındalık oluşturmak olduğunu kaydetti. Başkan Tosyalı, “Bu farkındalık sayesinde doğaya daha az zarar vermiş olacağız. Ben, bu konuda duyarlılık gösteren tüm okul yönetimi, öğretmen ve öğrencilerimize gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu Müdürü Ömer Güler, “Atık pilleri düzenli bir şekilde toplayarak çevreye zarar vermeyecek şekilde bertaraf etmek, okullarda çevre bilincini aşılamak ve böylelikle ilerleyen yıllarda daha temiz yaşanılabilir bir çevreye kavuşmak amacıyla yapılan etkinlikte sosyal sorumluluk projesini tüm paydaşlarımıza yayarak katkı sağladık. Emeği geçen öğretmenlerimize, velilerimize ve öğrencilerimize okulumuz adına teşekkür ederim” dedi.