HBB’DEN ÜCRETSİZ MASKE DAĞITIMI VE UYARI

Hatay Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Taygun Cantürk, İş ve İştirakler Daire Başkanı ve 3. Bölge İtfaiye Müdürü Serhat Beydilli ile 3. Bölge Zabıta Müdürü Mehmet Kaplan; beraberlerinde zabıta personeliyle vatandaşlara maske dağıtımı gerçekleştirdi.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ın ‘Sağlıklı Günler’ temennisini ileten yetkililer, pandemi döneminde alınan önlemlere uyulması gerektiğini ifade ederek hemşehrilerimizin sağlığının herşeyden önemli olduğu vurgusunda bulundular.

HBB Genel Sekreter Yardımcısı Taygun Cantürk, gençleri maske ve sosyal mesafe için uyarırken, çarşı boyunca vatandaşlara da maske dağıttı.

Cantürk, vatandaşlara dışarda geçirdikleri sürelerde sosyal mesafe kurallarına dikkat etmeleri uyarısında bulunurken, vatandaşların işlerini bitirmelerinin ardından kısa sürede evlerine dönmelerinin salgının önlenmesi açısından önemli olduğunu vurguladı.

Uygulamadan duyduğu memnuniyeti dile getiren vatandaşlar da, salgına karşı halkın sağlığı için yoğun mesai harcayan Hatay Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Taygun Cantürk, İş ve İştirakler Daire Başkanı ve 3. Bölge İtfaiye Müdürü Serhat Beydilli ile 3. Bölge Zabıta Müdürü Mehmet Kaplan ve belediye çalışanlarına teşekkür etti.