HASARLAR TESPİT EDİLİYOR, YARALAR HIZLA SARILIYOR!

İskenderun’da gerçekleştirilen hain terör örgütü saldırısının izleri hızlıca siliniyor.
Olayın hemen ardından Devletin tüm kurumları bölgede terörün izini silmek için var güçleriyle çalıştılar. Patlamanın yaşandığı Fener caddesine gelen AK Parti Hatay Milletvekili Abdülkadir Özel ve MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı’ya, olayın yaşandığı andan itibaren bölgeden hiç ayrılmayan İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, Siyasi Parti İlçe Başkanları, HBB Genel Sekreteri Taygun Cantürk de eşlik etti.

GEREKLİ ADIMLAR ATILIYOR
Kaymakam Yönden yapılan çalışamlarla ilgili Milletvekillerine bilgi verdi. AK Parti Hatay Milletvekili Abdülkadir Özel, “Emniyet güçlerimizin dikkati ve cesaretiyle teröristlerin etkisiz hale getirildiği, saldırının yaşandığı Fener Caddesi’nde vatandaşlarımızı ziyaret edip geçmiş olsun dileklerimizi paylaştık. Cadde boyu donatılan al bayraklar birliğimizin nişanesi olarak ilelebet payidar kalacak! Biliyorsunuz ki bölgemizde de ikinci yangın meydana geldi. Azganlık, Sarıseki ve Akarca Mahallelerimizde hemşerilerimizle birlikteydik. Hasarlar tespit edilmeye, yaralar hızla sarılmaya başlandı. Allah memleketimizi tüm afetlerden ve ‘ihanet’lerden korusun” dedi.

EMNİYETE TEŞEKKÜR
Vekil Özel, Emniyet teşkilatını da ziyaret ederek, “Huzurumuzun teminatı kahramanlarımıza, minnet ve şükran duygularımızı ifade etmek üzere MHP Hatay Milletvekilimiz Sayın Lütfi Kaşıkçı ile İlçe Emniyet Müdürlüğümüzü ziyaret ettik. Rabbim ayaklarına taş değdirmesin, onları ailelerine, evlatlarına ve Aziz Milletimize bağışlasın” açıklamasında bulundu.
Haber: Yılmaz AKPINAR