BAŞKAN TOSYALI’DAN MORAL ZİYARETİ

Bölgesel Amatör Liginde (BAL) mücadele eden 5 Temmuz İskenderun Spor, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Karayılan Mahallesineki İskenderun Belediyesine ait spor tesislerinde çalışan Turuncu Mavili futbolcularına, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Başkan Yardımcısı ve 5 Temmuz İskenderun Spor Kulüp Başkanı Kemal Nadir Ünal ziyaret gerçekleştirdi. İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, 5 Temmuz İskenderun Spor’un genç futbolcularına mangal ziyafeti gerçekleştirdi.

Seymen Et Pazarı işletmecisi Hüseyin Karakurt’un organizasyonuyla gerçekleşen mangal ziyafetine katılanlar memnun kalırken, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ile Başkan Yardımcısı Kemal Nadir Ünal, mangalda pişen etleri elleri ile futbolculara dağıttı.

Başkan Fatih Tosyalı, 5 Temmuz İskenderun Spor koordinatörü Seyfi Kesik, Teknik Direktör Kenan Mercanoğlu, antrenörler Halit Yavuz ve Kenan Kurt’tan futbolcuların çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Futbolcularla da görüşen İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’ya, Spor koordinatörü Seyfi Kesik, verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

SPORA VE SPORCUYA DESTEK OLMAYA DEVAM EDİYOR
İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Başkan yardımcısı ve kulüp Başkanı Kemal Nadir Ünal ile birlikte Bölgesel Amatör Liginde (BAL) mücadele eden 5 Temmuz İskenderun Sporlularını ziyaret etti.

5 Temmuz İskenderun Spor koordinatörü Seyfi Kesik, Teknik Direktör Kenan Mercanoğlu, yardımcı antrenörler Halit Yavuz, Kenan Kurt ile görüşerek takımın çalışmaları hakkında bilgi aldı.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı yaptığı açıklamada, “Bölgesel Amatör Liginde (BAL) mücadele eden olan 5 Temmuz İskenderunspor kulübümüzün futbolcuları ve teknik heyeti ile Belediyemize ait Karayılan mahallemizdeki tesislerimizde bir araya  gelerek idman sonrasında güzel bir sohbet toplantısı gerçekleştirdik. Takımın hazırlık çalışmaları hakkında teknik heyetten bilgiler alarak tüm porcularımıza başarılar diledik. Spora ve sporcuya destek olmaya devam edeceğiz” dedi.