TFF ’ÇİRKİN SALDIRIYA’ İLİŞKİN İNCELEME BAŞLATTI


AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, Payas Spor – Tepecik Spor futbol müsabakası için İstanbul’a deplasmana giden futbolcularımıza yapılan çirkin saldırı nedeniyle, Payas Spor Kulüp Başkanı ile yaptığı görüşmenin ardından aldığı bilgi, fotoğraf ve videoları TFF Başkanı Nihat Özdemir’e iletti.

Milletvekili Özel, TFF Başkanı Nihat Özdemir’in saldırıdan haberdar olduğunu, gerekli incelemelerin başlatılması talimatını verdiğini ve ne gerekiyorsa yapılacağını söyledi.

AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, “TFF Başkanı Sayın Nihat Özdemir, kulüp yönetimi, futbolcular ve hemşerilerimize şahsımız nezdinde üzüntülerini ifade ederek geçmiş olsun dileklerini iletmiştir. Payas Spor – Tepecik Spor futbol müsabakası için İstanbul’a deplasmana giden futbolcularımıza yapılan çirkin saldırı hepimizi derinden üzmüştür. Geçtiğimiz haftalarda Hatay’ımızdaki bazı futbol müsabakalarında da çeşitli tatsız olaylar yaşanmıştı. Bu vesileyle temel felsefesi centilmenlik ve kardeşlik olan sporun, birliğe ve beraberliğe hizmet etmesi için herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğine dair inancımı ifade ediyorum. ‘O sene bu sene’ inancıyla cansiperane mücadele eden Hatay Sporumuz başta olmak üzere ilimizdeki tüm kulüplerimize, yönetimlerine ve sporcularımıza başarılar diliyorum” dedi.
Haber: Yılmaz AKPINAR