GMG KASTAMONUSPOR’U ‘KANAT’LANDIRACAK!


Turkiye 2. Lig Kırmızı grupta lider Bandırmaspor’dan sonra 2. sırada bulunan GMG Kastamonuspor’da başarılı bir sezon geçirdikten sonra Cizrespor ile anlaşan İskenderunlu başarılı sportif direktör Güney Kanat, takımın ligden çekilme kararı almasıyla yeniden yuvaya döndü.

GMG Kastamonuspor’a geçen sezon yaşattığı başarılardan dolayı geri dönen ‘Güney’in Rüzgarı’ lakaplı sportif direktör Güney Kanat, takıma büyük moral oldu. Lider Bandırmaspor ile aradaki iki puan farkı kapatmak için, takıma büyük enerji katan Güney Kanat, hedefe büyük katkılar sunuyor.

Yarım sezonluk aranın ardından yeniden kırmızı siyahlılarla anlaşan Güney Kanat, takımı iyi analiz edebilen, etkili yönetim anlayışı ile tanınıyor.
Güney Kanat, 23 Ocak’ta gerçekleştirilen olağanüstü kongrede Enes Ege Aygün’ün başkanlık görevini Erkan Özcan’dan devralmasının ardından yeniden kulübün sportif direktörlüğü görevine getirildi.

Katılımcı, paylaşımcı, dürüst, çalışkan ve büyük hedefleri olan Güney Kanat, GMG Kastamonuspor’u yukarı taşımak için büyük gayret gösterirken, “Şampiyonluk yolunda ilerlemeye devam edeceğiz” dedi.

GMG Kastamonuspor’un Teknik Direktörü ise 2000 yıllarda Beşiktaş ve Galatasaray’da oynayan efsane futbolcu Ahmet Yıldırım yapıyor. Başarılı teknik patron Yıldırım, geçen sene Galatasaray’ın efsane hocası Fatih Terim’in yardımcısıydı.
Haber: Yılmaz AKPINAR