BAZI MAKAM SAHİPLERİ AKLINI BAŞINA ALMALI


İYİ Parti Hatay İl Başkanı Şefik Çirkin, sosyal medyada yaptığı açıklamada, “Hiç bir teşkilatımın onuruyla oynatmam, hiç birini Genel Merkeze söylenen yalanların mağduru etmem. Hepsinin arkasında durur bedeli neyse öderim! Onları haklı mücadelelerinde yalnız bırakmam. Çünkü onlar birilerine uşaklık yapmıyor partilerine ve davalarına sahip çıkıyor” dedi.

‘TAVIR ADAMIYIM’
Başkan Şefik Çirkin şu ifadelere yer verdi; “Tavır adamıyım, ikili oynamadım oynamam. Teşkilatı paraya tahvil etmeye kalkanların hiç biri İYİ Parti’nin onurlu sahipleri olan üyelerimizden olur alamayacaktır. İYİ Parti kongrelerini artık parti binalarında değil, salonlarda şölen havasında yapmaktadır. Varlığımızdan rahatsız olanların sözlerine değil itibarlarına bakarız. Bazı makam sahipleri de aklını başına almalı ve partimizden elini çekmelidir.

‘BEDELİNİ AĞIR ÖDERLER’
Yoksa bedelini ağır öderler! Onların imkanları maddiyatları İYİ Partide karşılık bulmaz, itibarları ise bulundukları yerde yerle yeksandır. Millet ittifakı kurumsal kimliklerle yapılmıştır, kişilerle değil. Bu anlamda CHP teşkilatları ile hiç bir sorunumuz yoktur. Ancak İYİ Parti artık birilerinin çiftliği değildir. İYİ Parti yöneticilerini İYİ Parti’nin değerli üyeleri seçecektir. Onlar da yalana, dolana, iftiraya, sahte iş vaadlerine kanmayacak akla sahiptirler. Bu konuda gerekirse ilerleyen günlerde daha ayrıntılı açıklama yapılacaktır. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener öncülüğünde yola devam edecek, emanetine sahip çıkarken ödeyeceğimiz bedele bakmayacağız. Hiç kimsenin zerre kadar endişesi olmasın. Allah’ın izniyle İYİ’ler kazanacak.”
Haber: Yılmaz AKPINAR