UYUŞTURUCU İLE MÜCADELEDE BÜYÜK BAŞARI


İskenderun Kaymakamı İskender Yönden başkanlığında Uyuşturucu/Bağımlılık Değerlendirme Toplantısı yapıldı.

Kaymakamlık makamında düzenlenen toplantıya, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, HBB Genel Sekreter Yardımcısı Taygun Cantürk, İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş ve ilgili müdürler katıldı. Kaymakam Yönden, uyuşturucu ile mücadelede ilçede adli makamların koordinesinde güvenlik güçlerinin çalışmaları ile önceki yıllara oranla büyük bir başarı sağlandığını belirtti.

‘HALKI BİLİNÇLENDİRMEMİZ GEREKİYOR’
Kaymakam Yönden uyuşturucu ile mücadelenin sadece adli ve güvenlik birimleriyle olamayacağını, eğitim ve sağlık boyutunun da çok önemli olduğunu okullarda öğrencilerin ve ailelerinin eğitilip bilgilendirilmesi ile sağlık kurumlarımızla da teşhis, tedavi ve rehabilitasyonun hayati önemde olduğunu adli, güvenlik, eğitim ve sağlık olarak ana kurumlar üzerinden tüm kurumların ve paydaşlarla topyekûn mücadele edilmesi gerektiğini belirtti. Kaymakam Yönden son olarak, uyuşturucu ile mücadelede en önemli amacın farkındalık yaratarak halkı bilinçlendirmek olması gerektiğini belirtti.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı da, “İskenderun Kaymakamımız İskender Yönden’in başkanlığında uyuşturucu, bağımlılık ve mücadele ile ilgili değerlendirme toplantısına katıldık. Düzenlenen toplantıda belediye olarak bu konuda yapılacak tüm çalışmalara destek olacağımızı belirttik” dedi.
Haber: Yılmaz AKPINAR