TÜRKİYE HER ZAMAN YANIMIZDA!


İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Türkiye Cumhuriyeti Devletinin ve vatandaşlarının her zaman ve her koşulda Kıbrıslı Türklerin haklı mücadelelerinin arkasında olacağı belirtti.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Yükseliş kolejinde KKTC Milletvekili Serdar Denktaş’ın katılımıyla düzenlenen söyleşi programına katıldı.

Söyleşi programına; İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Belen Kaymakamı Hayrettin Baskın, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çelikkol, Özel Yükseliş Koleji Kurucusu/ Sahibi Nuri Üysen, Genel Müdür Davut Aykut Öktem ve diğer davetliler katıldı.

KKTC Milletvekili olarak siyaset tarihindeki yerini koruyan Serdar Denktaş; protokol, öğrenciler ve özel konukların iştirakiyle yaptığı söyleşisinde KKTC’nin dünü, bugünü ve yarını ile ilgili bilgiler vererek, ayrıca soru- cevap oturumunda iletilen özel soruları cevaplandırarak, öğrencilerin merakını giderdi. Program sonunda Başkan Fatih Tosyalı, Milletvekili Denktaş’a çiçek takdiminde bulundu.
Haber: Yılmaz AKPINAR