BAŞKAN FATİH TOSYALI DENETİMDE


İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Fen İşleri Müdürlüğü ve Park Bahçe Müdürlüğü tarafından yapılmakta olan çalışmaları yerinde inceledi. İlk olarak Fen İşleri müdürlüğü tarafından Şahin Tepe bölgesinde yapılacak yol düzenleme ve asfalt yama çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Fatih Tosyalı, mahalle sakinlerinin görüş ve önerilerini dinledi.

‘YOĞUN BİR ÇALIŞMA İÇERİSİNDEYİZ’
Kent genelinde hummalı bir çalışma programı içerisine girdiklerini belirten Başkan Fatih Tosyalı, “Halkımıza kalıcı hizmetler yapmanın gayreti içerisindeyiz. Bir bölgede başlatılan çalışmalar düzgün ve güzel bir şekilde kısa bir süre içerisinde tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulacak. Yapılan çalışmalarda muhtarlarımız ve mahalle sakinlerinin görüşleri bizler için çok önemli. İlk etapta kent genelinde bozuk yol bırakmamanın gayreti içerisinde olacağız” dedi.

MİLLET PARKINDA İNCELEME
Daha sonra millet parkında park bahçe müdürlüğü ekiplerinin çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “Millet Parkına vatandaşlarımız yoğun bir şekilde ilgi gösteriyor. Parkı ziyaret eden vatandaşlarımızın istek ve talepleri oluyor. Bizlerde bu doğrulta da bu parkımıza çeşitli düzenlemeler yapacağız. Sosyal tesisi genişleteceğiz. Amacımız halka en iyi hizmeti sunmaktır” şeklinde konuştu. Haber: Yılmaz AKPINAR