HERKESİN BAŞKANIYIM!


İskenderun Belediye Başkanlığı’nı kazanan Fatih Tosyalı, mazbatasını aldı. İlçe Seçim Kurulu’nda düzenlenen törenle mazbatasını teslim alan Tosyalı, belediye binasında coşkuyla karşılandı.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı seçimin bittiğini, artık hizmet için çalışacaklarını belirterek, “İskenderun’da çok güzel bir seçim dönemi geçirdik, çok güzel bir seçim yapıldı ve İskenderunlu hemşehrilerimin tercihiyle şu an İskenderun Belediye Başkanıyım. Bundan sonra tek amacımız var 45 mahallemizin 250 bini aşkın İskenderunlunun, herkesin, her kesimin belediye başkanıyım, daha güzel, yaşanılabilir bir İskenderun çabası içerisinde olacağım. Bugünlere gelmemizde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Düzenlenen törende görev süresi biten Seyfi Dingil yaptığı konuşmada İskenderun’a ellerinden geldiğince hizmet etmeye gayret ettiklerini belirterek, seçimi kazanan Fatih Tosyalı’nın çok daha güzel ve başarılı hizmetler yapacağını söyledi, başarı diledi.

ATA’NIN HUZURUNA ÇELENK BIRAKTI
Kuran’ı Kerim tilaveti ve dua edilmesinin ardından belediye başkanlığı makamına geçilerek devir teslim işlemleri gerçekleştirildi. Makam odasını dolduran vatandaşlar, tek tek Başkan Tosyalı’yı tebrik etti.

Törene; Türkiye Varlık Fonu A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi ve Tosyalı Holding YK Başkanı Fuat Tosyalı, AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, İskenderun OSB Başkanı Ayhan Tosyalı, İSSİAD Başkanı Recep Atakaş katılarak, Başkan Fatih Tosyalı’yı yalnız bırakmadı.

Belediyedeki devir teslim töreninden sonra, Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, belediye meclis üyeleriyle birlikte, kalabalık bir toplulukla Atatürk Anıtı’na geçerek, Ata’nın huzuruna çelenk bıraktı. İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı burada yaptığı konuşmada, “İskenderun’u ortak akılla yöneteceğiz. Artık hizmet zamanı! Mahallelerimizde ki tüm sorunları yerinde görüp, çözüme kavuşturucağız” dedi.
Haber: Yılmaz AKPINAR