ELİ GÜÇLÜ DÖNÜYOR!


İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, AK Parti tarafından düzenlenen 28’inci İstişare ve Değerlendirme Toplantısı için Kızılcahamam’da bulunuyor.
Düzenlenen toplantı hakkında bilgiler veren Tosyalı, kampa AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyeleri, kadın ve gençlik kolları MYK üyeleri, il kadın ve gençlik kolları başkanları, büyükşehir, il, ilçe ve belde belediye başkanları, büyükşehir belediye meclis başkanvekilleri, il genel meclis başkanları ile kabine üyelerinin katıldığını belirtti.

Toplantıda çeşitli değerlendirmelerin yapılmakta olduğunu belirterek Tosyalı şöyle konuştu: “Sayın Cumhurbaşkanımızın katılımı ile gerçekleşen 28. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’na katılmaktan dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. Toplantımız Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın yapmış olduğu açılış konuşması ile başladı. Cumhurbaşkanımız ülke gündemine dair önemli açıklamalarda bulundu. 28’inci İstişare ve Değerlendirme Toplantısı kapsamında ayrıca Yerel Yönetimler Başkanlığı ile Çevre, Şehir ve Kültür Başkanlığı, İçişleri Bakanlığı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve genel başkan yardımcılarımız çeşitli sunumlar yapacak. Bizlerde Hatay İl Başkanımız kadın ve gençlik kolları il başkanımız ve ilçe belediye başkanı arkadaşlarımız ile birlikte toplantıya katıldık. Düzenlenen toplantımızın ülkemiz ve bölgemiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum.”

Önemli konular hakkında istişarelerin yapıldığı toplantıda, Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun’un mevcut sorunları ve yeni yatırım projeleri hakkında destek istedi.
Haber: Yılmaz AKPINAR