TEREYAĞINDAN KIL ÇEKER GİBİ KAZANACAĞIZ!


Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı İbrahim Güler, İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı ile birlikte AK Parti ve MHP kadın kolları teşkilatlarıyla bir araya geldi.

Güler, “Tüm seçim tecrübelerimizle söylüyorum ki 31 Mart’ta tereyağından kıl çeker gibi kazanacağız” derken, Tosyalı ise, “Şu kalabalık bize 31 Mart’da yeni bir zafer yeni bir milat olacağını gösteriyor. Bu yüreğinizdeki ışık, bu yüreğinizdeki sevgi, muhabbet, kardeşlik için hepinizden Allah razı olsun diyorum. Yeni projelerimizle halkımızın huzuruna çıkıyoruz. Ama her ne kadar büyük projeler yapsak da, halkımızın gönüllere girmediğimiz müddetçe mahallelerimizi altınla kaplasak da kıymeti yok. Onun için yeni dönemdeki hedefimiz gönül belediyesi ile sizin huzurunuza girip problemleri mahallinde çözeceğiz” dedi.
Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan  adayı İbrahim Güler ve beraberinde İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, AK Parti ve MHP ilçe başkanlarından oluşan heyet seçim çalışmaları kapsamında İskenderun’da AK Parti ve MHP kadın kolları teşkilatlarıyla bir araya geldi.

KADIN KOLLARIMIZIN COŞKUSU VE AZMİ İNANCIMIZI ARTTIRIYOR
Kadın kollarının coşkusu ve inanmışlığının kendisini extra motive ettiğini söyleyen Güler: “Kadın kollarımızın bu inanmışlığı, gayreti azmi 31 Mart’ta zaferimize olan inancımızı daha da pekiştiriyor.  31 Martta kadar bu inançla bu gayretle çalışmaya devam edersek inanın bana Tüm seçim tecrübelerimizle söylüyorum ki biz tereyağından kıl çeker gibi Hatay’ımızda Büyükşehiri ve 15 ilçemizi kazanacağız.

BENİM İKİ TEŞKİLATIM VAR
İki teşkilatın ortak adayı olarak gece gündüz çalıştıklarını söyleyen Cumhur İttifakının Büyükşehir Belediye Başkan adayı Güler: “Hep söylüyorum benim artık 2 teşkilatım var. Ve biz bu teşkilatlarımızla Hatay’ın makûs talihine son vereceğiz. Çünkü Vatandaş bahane istemiyor, hizmet istiyor. Büyükşehir küçük şehir ayrımı istemiyor. 4 Mart’ta açıklayacağımız projelerimizle Hatay’a çağ atlatacağız. Yepyeni bir vizyonla Hatay’ımızı bambaşka bir üst lige taşıyacağız. Hatay’ımızı imar edeceğiz, ıslah edeceğiz” diye konuştu.
Haber: Yılmaz AKPINAR