ŞAHUTOĞLU, SANAYİ ESNAFIYLA BULUŞTU


Millet İttifakı Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu seçim çalışmaları kapsamında, sanayi esnaflarıyla bir araya geldi.

Sanayi esnaflarını gezerek, hayırlı kazançlar dileyen Şahutoğlu, kentimiz ekonomisinin canlandırılması adına ciddi hamlelerde bulunacaklarının sözünü verdi. Sanayi esnaflarının katılımıyla gerçekleştirdiği toplantıda hedef ve projelerini anlatan Şahutoğlu, sanayide kapalı kepenkleri görmekten duyduğu üzüntüyü dile getirerek; “Sanayi esnafımızı gezerken, bizi üzen bazı manzaralarla karşılaştık. Dükkanlarımızın önemli bir kısmı ne yazık ki kapalı. Bu bizi üzdü. Burada sanayi esnafımız gerçekten bu şehrin lokomotifi konumunda. Bu kitlenin ekonomik anlamda sıkıntı yaşıyor olması şehrin ekonomisinin ne kadar sıkıntı içerisinde olduğunu ifade ediyor. İnşallah önümüzdeki süreçte burası ile ilgili sizlerle istişare ederek yeni düzenlemelerin içerisine gireceğiz. Sizlerin sorumluları ve yetkilileri ile bir araya gelmeyi düşünüyoruz. Çözüm yolları neler olmalıdır, önerileriniz, beklentileriniz nelerdir konuşacağız” şeklinde konuştu.

Şahutoğlu; “Önümüzdeki seçimde, 5 yıllık süre zarfında bizim hayatımızın birçok noktasında dokunacak olan belediye başkanını ve yönetimini seçeceğiz. Bu anlamda bizler çok net olarak şunu söylemek istiyoruz. Son derece açık, şeffaf, denetlenebilir, herkese sahip çıkan, herkesi kucaklayan ve belediyenin mevcut olan imkânlarını, olanaklarını şahısların, grupların, zümrelerin değil umumun menfaatini, yani 250.000 İskenderunlunun menfaatini gözeterek ciddi manada dürüst ve ilkeli bir belediyecilik zihniyetini hayata geçireceğiz” dedi. HABER MERKEZİ