HEP AYNI MASALLARLA İNSANLARI UYUTUYORLAR


Cumhur İttifakı AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı İbrahim Güler Yayladağı Belediye Başkan adayı Mustafa Sayın ve parti teşkilatı ile birlikte Yayladağı köylerine seçim ziyaretlerinde bulundu.
Her gittiği yerde vatandaşlarla yoğun ilgisi ve sevgisi ile karşılaşan sıcak Güler: “Ak Belediyeciliğin kazanıldığı bütün şehirler büyük bir gelişme ivmesi kazandı.
Biz diyoruz ki gelin 31 Martta aynı başarılı işlere beraber imza atmak için Hatay Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere tüm ilçeleri Ak Belediyecilikle tanıştıralım. Bunun için siz değerli vatandaşlarımızdan destek istiyoruz” dedi.

‘CUMHUR İTTİFAKI HATAY İÇİN BÜYÜK ŞANS’
Her ziyarette Cumhur İttifakı’nın anlam ve önemini anlatan Güler, “Cumhur İttifakını Hatay için Türkiye için bir şans olarak görüyorum. Cumhur İttifakı daha fazla oy için, daha fazla Belediye için kurulmadı. Cumhur ittifakı 15 Temmuz gecesi kanları birbirine karışanların ittifakıdır, Cumhur ittifakı milli ve yerli insanların bir arada olduğu ittifaktır. Cumhur İttifakı az önce öpüp alnımıza koyduğumuz Türk Bayrağının altında yiğitçe duranların ittifakıdır. 24 Haziran’da muvaffak olduk, 31 Mart ’da da desteklerinizi bekliyorum” dedi.

İHMAL ETTİKLERİ KÖYLÜ MİLLETİN EFENDİSİDİR
Cumhur İttifakı HBB Başkan adayı İbrahim Güler, Karaköse köyünde halka hitaben yaptığı konuşmada, ”Tüm beldeler kapandı. İmkânların tamamı büyükşehre devredildi. Yayladağı Belediyesi’nin çalışmaları kısıtlandı. Ne yazık ki HBB aynı masallarla insanları uyutmayı sürdürüyor. Yalanlar ile geçen bu beş yılı boşa geçmiş sayıyorum 24 Haziran’dan sonra tarlalarınızda yaşadığınız sıkıntıları biliyorum sulama büyük sorun. Acıdere’ deki sıkıntıları biliyorum. Ben sizleri anlıyorum bende köylü çocuğuyum. Ama unutmasınlar ki bu gün ihmal ettikleri köylü milletin efendisidir. Bu düstur ile yol yürüyeceğiz. Biz size adam gibi hizmet etmeye geliyoruz” dedi. Haber: Yılmaz AKPINAR