VERİMLİ ZİYARET!


Hatay Valisi Rahmi Doğan, Türkiye Varlık Fonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hayırsever iş insanı Fuat Tosyalı ve kardeşi Fatih Tosyalı’yı ağırladı.

Hatay Valisi Rahmi Doğan, ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade ederek, Tosyalı’ya, ülke ve bölge ekonomisine yaptığı katkılardan, sosyal sorumluluk projelerinde gösterdiği duyarlılıktan ötürü teşekkür etti.

Vali Doğan, “Bu güzel şehrin ekonomik kalkınması, halkın huzur ve güvenliği başta olmak üzere Hatay’ımız için elimizden geleni el birliğiyle yapacağız” dedi.

Türkiye Varlık Fonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı ise yetişmiş insan gücüne verdikleri değeri belirterek, yaşam kalitesini yükseltmek ve gelecek nesillere huzurlu, kaliteli bir hayat sunabilmek için çevreyi ve ekolojik dengeyi koruyarak, en gelişmiş teknolojiyi kullanarak, yaşam için üretim yaptıklarını söyledi.

Fuat Tosyalı kabulünden dolayı Vali Doğan’a teşekkür ederek yeni görevlerinde başarılar diledi. Ziyaret hoşsohbet ortamında gerçekleşti. Haber: Yılmaz AKPINAR