BİLGİN ÇAM’DAN DUYGULU VEDA!


Sosyal Güvenlik Kurumu İskenderun Sigorta Müdürlüğü’nün 38 yıllık emektarı ve bir dönem müdürlüğünü de yapan Bilgin Çam; İl Müdürü Hamit Bal, Müdür yardımcıları ve mesai arkadaşlarıyla vedalaştı.

Deniz Kebap Salonunda gerçekleştirilen öğle yemekli veda töreninde emekliye ayrılan Bilgin Çam’ı; İl Müdürü Hamit Bal, İl Müdür Yardımcıları, İskenderun merkez personeli yalnız bırakmadı.

SGK Hatay İl Müdürü Hamit Bal bir ayrılık hüzün içerisinde olduklarını belirterek “Bilgin hanım bizim için çok değerli ve kendisi vermiş olduğu kararla artık emeklilik kararında bulundu. Ne kadar istemememize rağmen, üzülsek de kendisi bu kararında ısrarcı oldu. Kendisiyle çok daha uzun süre çalışmayı arzuluyorduk, çünkü çok güvendiğimiz, değer verdiğimiz, benim daha önce idareciliğimi yaptığı, birçok şeyi öğrendiğimiz, gönül rahatlığıyla İskenderun Müdürlüğünü teslim ettiğimiz, arkadaşımız, ablamız, kardeşimiz hepsi iç içe Allah razı olsun kendisinden. Vermiş olduğu tüm emeklerden dolayı İskenderun Merkez Müdürlüğüne ve İskenderun’un Hatay’a baktığı dönemlerdeki katkılarından, dürüstlüğünden, liyakatinden, saygısından dolayı çok teşekkür ediyorum. Bundan sonraki hayatında sağlık huzur mutluluk ve uzun ömürler diliyorum” diye konuştu.

‘EKİBİME HER ZAMAN GÜVENDİM’
On sekiz yaşından beri bu kurumda çalıştığının altını çizen Bilgin Çam da “Tam 38 yıldır, ilk girdiğim yılla bugüne kadar aynı heyecanla ve severek çalıştım. Sizlerin hepinizi çok sevdim, halkımı sevdim. Herkese isteyerek hizmet ettim ve hala öyleyim ama her şeyin bir sonu var. İşimden dolayı her zaman ailemi dahi ikinci plana koymuşumdur, bir yerde artık son vermek lazım. Ben buradayım, ayrılmıyorum sizlerden. Hepinize geldiğiniz için de çok teşekkür ederim. Öncelikle il müdürüm gerçekten de bugüne kadar sadık bir şekilde ben de çalıştım, o da bana güvendiği için çok mutluyum. İl müdür yardımcılarım da öyle. Ekibime her zaman çok güvendim. Ekibimle birlikte mutluluk içinde çalıştık. Gerçekten emeklilik güzel bir şey” şeklinde konuştu.

Veda töreninde İl Müdürü Hamit Bal, 38 yıllık kuruma hizmeti sonrası emekliye ayrılan Bilgin Çam’a günün anısına plaketle hediye takdim etti ve daha sonra birlikte SGK armalı pastayı kestiler.