MESELEMİZ TÜRKİYE!


Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından CNR Expo’da bu yıl 17’ncisi gerçekleştirilen MÜSİAD EXPO, TBMM Başkanı Binali Yıldırım ve Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın katılımıyla başladı. 17. MÜSİAD EXPO, kapılarını ziyaretçilerine açtı. CNR EXPO İstanbul’da ki fuara MÜSİAD Hatay Şube Başkanı Fatih Tosyalı ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

MÜSİAD EXPO Asya’dan Avrupa’ya, Orta Doğu ve Afrika’dan Türk Cumhuriyetlere kadar binlerce iş adamı ve devlet adamını konuk etti. “İş Burada: Meselemiz Türkiye” sloganıyla kapılarını açan 17. MÜSİAD EXPO’ya yoğun ilgi vardı.  
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneğinin (MÜSİAD) düzenlediği ve Türkiye’nin Global Çelik Üreticisi Tosyalı Holding’in stant açtığı fuarda iş dünyası yeni fırsatlarla karşılaştı.

‘YENİ BİR YOLUN İLK ADIMLARINI ATTIK’
MÜSİAD EXPO’da devasa bir stand açan Tosyalı Holding’e ilgi çok büyük. Fuara özel tasarım yapılarak hazırlanan stand, konseptiyle ziyaretçileri kendisine hayran bıraktı.
İş dünyasının saygın isimlerinin ziyaret ettiği stantta; MÜSİAD Hatay Şube Başkanı ve Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Tosyalı konuklarla yakından ilgilendi.

Fatih Tosyalı, “Dün Uluslararası İş Formu’nun 22’ncisini gerçekleştirdik. Dünya 2018 yılında öylesi değişimlere sahne oldu ki, 2019 ve devamı için yeni fikirlerin, yeni yol haritalarının ve yeni paradigmaların ortaya konması kaçınılmazdır. Bizler oldukça geniş katılımlı bir iş zirvesi ile para sistemlerinde çoğulculuğu ve adalet kavramlarını masaya yatırdık. Türkiye ve dünya ekonomi-politiği adına yeni bir yolun ilk adımlarını attık” dedi.

MÜSİAD Hatay Şube Başkanı Fatih Tosyalı, fuarda iş dünyasının standlarını da gezerek, bilgi aldı. Tosyalı, “Muhteşem MÜSİAD fuarımızın açılışından sonra, standımızı ziyaret eden genel başkanımıza ve değerli dostlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

140 farklı ülkeden 400’e yakın heyetin katıldığı fuarda yatırım çağrısı yapıldı.
Haber: Yılmaz AKPINAR