SİYASİLERİ BULUŞTURAN AÇILIŞ!


İskenderun’da açılışı yapılan Yıldız Kebap Salonu birçok siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarını bir araya getirdi.

İskenderun Ülkü Ocakları Başkanı Bünyamin Saraçoğlu, Gürkan Kılıçoğlu ve Halil Yıldız’ın sahipliğini yaptığı Yıldız Kebap Salonu’nun açılış törenine; Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Suzan Şahin, MHP Hatay İl Başkanı Murat Adal, MHP Milletvekili Adayı İbrahim Gül, CHP İskenderun Belediye Başkan aday adayı Yılmaz Şahutoğlu, Gelişim Hastanesi Başhekimi Ömer Suha Caymaz, sivil toplum kuruluş temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.

Davetlilere kısa bir açılış konuşması yapan CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin, “Bugün burada İskenderun’dan birçok rengi gördüm ve çok mutlu oldum. Burada yeni bir iş yeri açılıyor bereketli hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah hayırlı bol kazançlar olu”r diyerek sözlerini tamamladı. Açılış kurdelesini Milletvekili Suzan Şahin, MHP İl Başkanı Murat Adal, İbrahim Gül, Yılmaz Şahutoğlu, Ahmet Keskin ve bazı davetliler hep birlikte keserek, ocağın başına geçtiler.

İş yerinin açılışını yapan davetlilere yemek ikram edilirken Milletvekili Şahin, İl Başkanı Adal ve İbrahim Gül, ocak başında yemekleri davetlilere hazırladılar.
Basın mensuplarının fotoğraf çekimi için milletvekiline “Bakar mısınız?’ sorusuna, “Size bakarsam et yanar. Etin kilosunun ne kadar olduğunu biliyor musunuz” diyerek, insanların çok fazla et yiyemediğine vurgu yaptı.