ÇALIŞALIM, ÜRETELİM!


Geçen hafta olağan kongresini yapan İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ne kutlama ziyaretleri sürüyor. İSTE Rektörü Prof.Dr. Türkay Dereli, CHP İskenderun Belediye Başkan aday adayı Dr. Muhsine Korkmaz ve Işıklı Mahallesi Muhtarı Mehmet Sürer, İGC Başkanı Veysel Cıncık ile Yönetim Kurulu üyelerini kutladılar.

Rektör Prof.Dr. Dereli yaptığı konuşmada “Önceki görev süreniz içinde yaptığınız çalışmaları takdirle izledik. Hem gazeteci arkadaşlarınız hem halkımız için gerçekten önem arzeden işler yaptınız. Kongre sonrasında başlayan yeni döneminizde de başarılarınızın devamını dilerim” dedi.İGC Başkanı Veysel Cıncık da bu nazik ziyarete teşekkür ederek, “Bize layık görülen bu görevi en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. Siz de bize destek oluyorsunuz. Biz de size teşekkür ediyoruz” dedi.

‘KENT KONSEYİ’Nİ KURACAĞIM’
CHP’den İskenderun Belediye Başkan aday adayı Dr. Muhsine Korkmaz da İGC’ye kutlama ziyareti yaptı. Korkmaz adaylığı ile ilgili açıklamalarda da bulundu.‘Belediye’ye kadın eli değmeli’ sloganıyla yola çıktığını belirten Korkmaz, şunları söyledi:
“Seçilmem halinde pek çok proje ile koltuğa oturacağım. Öncelikle kent konseyini kuracak ve önemli kararları danışarak alacağım. Basınımızın eleştirilerinden her zaman yararlanacağım. Kentimizin trafik keşmekeşi önceliklerim arasında. Mutlaka düzeltmemiz lazım. İskenderun’da trafik düzeni ve toplu taşıma anlamında ilerde açıklayacağım projelerim var. İskenderun’da olmayan Gıda Analiz Merkezi’nin kurulması için çabalayacağım. Nikah öncesi anne adaylarına bebek eğitimi vererek, sağlıklı bireyleri topluma kazandırmak istiyorum. Esnafımızın yararına olan çalışmalar yapacağım. Aile yaşamımdaki mutlu aile tablosunu, mutlu belediyeciliğe, mutlu İskenderun Belediyesi’ne dönüştüreceğim. İskenderun’u ortak akılla yöneteceğiz. İlçemiz sınırları içindeki kimsesiz, yaşlı ve bakıma muhtaçlar için çalışmalar yapma kararındayım. Muhtarlarımızla her daim iş birliği ve fikir alış verişi içinde bulunacağız. Biz onları, onlar bizi hizmete teşvik edecekler. Mahalle mahalle hizmet üretme proje yarışmaları yapacağız. En güzel projeleri hayata geçireceğiz. İskenderun’u Avrupa standartlarında bir şehir yapma yönünde çalışmalarım olacak.”İGC Başkanı Veysel Cıncık da konuşmasında, “Bu nazik ziyaretiniz ve kutlamanız için çok teşekkür ediyor ve size siyasette başarılar diliyorum” dedi.

MUHTAR SÜRER’DEN KUTLAMA
Arsuz İlçesi Işıklı Mahallesi Muhtarı Mehmet Sürer de İGC Başkan ve Yönetim Kurulu üyelerini kutlayarak başarılar diledi. Haber: Yılmaz AKPINAR