İSKENDERUN’DA ÖĞRENCİ SERVİSLERİ DERNEĞİ KURULDU


Çok sayıda öğrenci servisinin bulunduğu İskenderun’da, servisler dernek çatısı altında bir araya geliyorlar. Derneğin Kurucu Başkanı Ferit Dönmezer haber ekibimize derneğin kuruluş amacıyla ilgili bilgi verdi.

Başkan ve yönetim kurulu üyelerinin bir arada bulunduğu değerlendirmede bilgi veren İskenderun Öğrenci Servisleri Derneği Başkanı Ferit Dönmezer, “İskenderun öğrenci servisi derneğini temmuz ayında faaliyete geçirdik. Amacımız herkesin hak ettiği şekilde çalışması hem biz servis sürücülerinin hak ettiği emeği alması hem de öğrenci çocuklarımızın kaliteli bir şekilde güvenle evlerinden okullarına gitmelerini sağlamaktır. 52 üyemizin bulunduğu derneğimizde tek amacımız var, o da kaliteli ve bilinçli servis şoförlerimizi yetiştirmek. Öncelikli işlerimiz derneğimizin çatısı altında devamlı olarak eğitim seminerleri düzenleyerek insan canının ne kadar önemli olduğunu bu eğitim seminerlerinde şoför arkadaşlarımıza belirtiyoruz” dedi.
Dönmezer, “Ayrıca öncelikle çalışmalarımızda araçlarda kaç koltuk var ise o kadar öğrenci çalışması içerisindeyiz. Bu konuda çok daha duyarlı hale geleceğiz” dedi.Haber: Cuma KESEROĞLU