SEVGİYLE PAKETLENMİŞ TAM 235 HEDİYE!


İskenderun Suçıkağı Paşa Karaca İlk ve Ortaokulu idarecileri, okulun öğrencilerini yeni yılda da mutlu etti. Okul yönetimi, Terakki Vakfı Özel Şişli Terakki Lisesi idareci, öğretmen ve öğrencileri tarafından gönderilen hediyeleri özenle hazırlayarak, çocuklara hediye etti.
Uzun bir süredir çocuklara sürpriz yapacaklarını söyleyen Suçıkağı Paşa Karaca İlkokulu Müdür Yardımcısı Hanefi Zobar, “O günden bugüne üzerinde çalıştığımız proje bugün mutlu bir şekilde sona erdi. Tam 235 öğrencimiz yeni yıla diledikleri hediyelerle girdi” dedi.

DİLEK AĞACI MUTLU ETTİ
Okulun başarılı müdür yardımcılarından Hanefi Zobar, “İstanbul Terakki Vakfı Özel Şişli Terakki Lisesi’nin uyguladığı “Dilek Ağacı” projesi kapsamında 235 öğrencimiz, en çok istedikleri dileklerini bir kağıda yazdılar. Terakki Vakfı Özel Şişli Terakki Lisesi öğrencileri ise arkadaşlarından aldıkları bu dilekleri, İstanbul’un buz gibi havasında bulmak için, kar kış demeden, seferber oldular. Büyük emek harcanarak güzelce paketlenmiş, içerisine güzel dilekler yazılmış hediyelerin dağıtımı yapıldı. Öğrencilerimiz hediye paketlerini özenle açtılar. Öğrencilerimizin gözlerinde mutluluk paha biçilemez. Terakki Vakfı Özel Şişli Terakki Lisesi idareci, öğretmen ve öğrencileri bizlere hediyeleşmenin, dayanışmanın ne kadar güzel bir kültür olduğunu tekrar hatırlattılar. Keşke Terakki Vakfı Özel Şişki Terakki Lisesi öğrencileri de bugün aramızda olsaydı, arkadaşlarının mutluluklarını görseydi” dedi.

KOŞULSUZ DESTEK GÖRDÜK
Zobar, “Dilek Ağacı isimli bu güzel projeye imza atarak Türkiye’de değişik okullarda binlerce öğrenciyi mutlu eden, Terakki Vakfı Özel Şişli Terakki Lisesi idareci, öğretmen, öğrenci ve okul aile birliği üyelerine, 2 aydır bizi sabırla anlayıp dinleyen, sorularımızı anında cevaplayan ve projenin sorunsuz bir şekilde uygulanmasını sağlayan Ayşegül Erdöven ve Beyhan Hanım’a, bu güzel okulumuzla bizi tanıştıran, okulumuzda uzun süre çalışıp İstanbul’a tayin olan Filiz Keleş Tektaş öğretmenimize, koca koca kolileri binlerce km uzaktan sadece 2 gün gibi kısa sürede İskenderun’a getiren PTT genel müdürlüğüne, “Hocam bu hediyeleri yılbaşından önce öğrencilere teslim etmemiz lazım” diyerek bugün acilen okulumuza yönlendiren İskenderun Postanesi’nin değerli müdürü Haluk Nazik Bey’e, Başdağıtıcı Yılmaz Karayün abimize ve postane çalışanlarımıza, bu tür projelerimize koşulsuz destek sağlayan okul müdürümüz Aytaç Yaman’a, hediye dağıtımda yardımcı olan öğretmen ve idareci arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Sevgili Terakki Vakfı Özel Şişli Terakki Lisesi öğrencileri, bugün 235 öğrenciyi o kadar mutlu ettiniz ki… Hayatınız boyunca sizde mutlu kalın” diyerek, mutluluğunu paylaştı.
Haber: Yılmaz AKPINAR