AV. NECATİ YILDIZ HUKUK BÜROSUNU HİZMETE AÇTI


Avukat Necati Yıldız’ın İskenderun’da Hukuk Bürosu, düzenlenen törenle CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal ve Arsuz Kaymakamı Musa Sarı ile kalabalık topluluğun katıldığı bir törenle hizmete açıldı. Avukat Necati Yıldız’ın İskenderun Çay Mahallesi 47 Sokak No: 5 Dönmezoğlu Residence Kat: 4 D: 21’deki Hukuk bürosunun açılışı iş siyaset ve bürokrat ve hukuk çevresinden yoğun ilgi gördü.
Açılış töreninde konuşan CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, Avukat Necati Yıldız’ı daha öncelerden tanıdığını belirterek “Arsuz’da Belediye Başkan aday adayıydı oradan da tanıyoruz kendisini, başarılar diliyoruz. Umarım bundan sonraki süreçte hepimiz hak hukuk adalet için birlikte mücadele ederiz. Hayırlı olsun diliyor, başarılar olsun” dedi.
Kaymakam Musa Sarı da, Necati Yıldız’ın Aruzlu hemşheri olduğunun altını çizerek “İstanbul’daki yılların tecrübesini bundan sonra bölgemize taşıyor. İnşallah adalet yolunda İskenderun’a Arsuz’a bu bölgeye hizmet verecek. Açılan her işyerinin ekonomiye, istihdama katkı olarak bakıyoruz, bu yönüyle de kendisine teşekkür ediyoruz. Hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.Açılış kurdelesinin kesilmesiyle hizmete giren Avukat Necati Yıldız Hukuk Bürosu’nda bir araya gelen davetliler birlikte bol bol sohbet etti. Haber: Yılmaz AKPINAR