DİKKATLİ VE DÜZENLİ DAVRANALIM


İskenderun Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Erol Akın, okulların açılmasına bir hafta kala öğrenci servis sürücüleriyle bir araya geldi, alınması gereken tedbirler, uygulanması gerekenler konusunda bilgiler aktardı. İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğüne Bağlı Trafik Büro Amirliği tarafından düzenlenen, Şehit Haydar Polis Merkezi konferans salonunda yapılan toplantıya, öğrenci servis sürücüleri ile İskenderun Şoförler ve otomobilciler Odası Başkanı Erol Akın katıldı.   

’HEPİMİZE CİDDİ GÖREVLER DÜŞÜYOR’
İlçe Trafik Büro amirliği adına servis sürücülerine bilgi veren Başpolis Murat Yılmaz, İskenderun’da yeni bir eğitim yılı başladığına dikkat çekerek “Bu konuda hepimize çok ciddi görevler düşüyor. Biz polisler olarak şehrin trafik akışını en iyi şekilde sürdürmemiz gerekiyor servi sürücüsü arkadaşlarımızın birçoğunu zaten tanıyoruz. Her yıl birlikte çalışıyoruz, bu yıl İskenderun’da ciddi bir yol yapım çalışması var, dolayısıyla hepimizin dikkatli ve düzenli davranması gerekiyor. Bu sezonu da birlikte koordineli çalışarak geçirmemize dikkat edelim” diye konuştu.  
Öğrenci servisçiliğiyle ilgili yönetmelikler, kurallar ve trafik ekiplerinin uyarılarına dikkat etmelerini istediği şoförlere çeşitli bilgiler veren İskenderun Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Erol Akın ise “Emniyet ekiplerimiz gerekli toleransı tanıyorlar, ancak 2017-2018 eğitim öğretim yılı açılıncaya kadar birkaç günlük sürede de eksikleri giderelim. Emniyetimize yardımcı olalım. Tarife konusunda da elimizde mevcut bir tarife var, Büyükşehir Belediyesinin tarifesi açıklandığında, o tarifeye göre de uygulama yapabileceğiz” şeklinde konuştu.     
Haber: Yılmaz AKPINAR