GÜZELMANSUR, ‘HATAY’DA ÖN SEÇİMİ DESTEKLİYORUZ’


CHP Hatay İl Başkanı Mehmet Güzelmansur, “Cumhuriyet Halk Partisinde en büyük makam üyeliktir. Biz üyelerimize ve tabanımıza güveniyoruz. Önümüzdeki tüm seçimlerde mutlaka ama mutlaka ilimiz Hatay’da ön seçimi destekleyip, ilimizde ön seçimi hakim kılmak için gerekli bütün çalışmaları özveriyle gerçekleştireceğiz” dedi.
CHP Hatay Milletvekilleri Av. Mevlüt Dudu, Serkan Topal ve Birol Ertem’in katıldığı toplantıda konuşan CHP İl Başkanı Mehmet Güzelmansur, “Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulmasıyla birlikte ülkemize demokrasiyi adım adım getiren parti Cumhuriyet Halk Partisi’dir. Ülkemizin çok partili hayata geçmesi Cumhuriyet Halk Partisi’nin demokrasiye olan inancıyla gerçekleşmiştir. Partimiz Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti’ne ve onun devrimlerine gönül vermiş olanların partisidir. Demokrasimizin güçlenmesi adına Cumhuriyet Halk Partisi’nin geçmişten günümüze sürdürdüğü mücadelede halkın desteği ile birlikte önemli adımlar atılmış ve birçok yeni çalışma yapılmıştır. Bizler bugün Cumhuriyet Halk Partisi Hatay İl örgütü olarak bu çalışmalara bir yenisini eklediğimizi sizlere duyurmak amacıyla toplanmış bulunmaktayız” dedi.

‘HALKIN SESİ SANDIKTA’
Güzelmansur şöyle konuştu; “Cumhuriyet Halk Partisinde en büyük makam üyeliktir. Biz üyelerimize ve Tabanımıza güveniyoruz. Önümüzdeki tüm seçimlerde mutlaka ama mutlaka ilimiz Hatay’da ön seçimi destekleyip, ilimizde ön seçimi hakim kılmak için gerekli bütün çalışmaları özveriyle gerçekleştireceğiz. Bu vesileyle üyenin söz hakkı olan ilçe delegelerinin belirlenmesinde parti tüzüğümüz ve programında yer alan her mahalleye sandık konulması için gerekli tüm çalışmaları başlatacağız. Bununla birlikte üyelerimiz ikametgah ettikleri mahallede ilçe delegelerini seçerek demokratik bir şekilde partililerimizi temsil etmeye başlayacaktır. Ön seçim delegelerinin de yer alacağı listelerde önümüzdeki döneme büyük bir adım atmış olup, yerel ve genel seçimlerde de ön seçimi talep etmek için sesimizi duyurarak halkın iktidarını üyelerimiz ile birlikte kuracağız.” Haber: Yılmaz AKPINAR