ÇİLEK EĞİTİM AKADEMİSİ TAM KADRO EĞİTİMDE


İskenderun Özel Çilek Eğitim Akademisi yeni sezonda daha kaliteli bir eğitim için eğitimlerine ara vermeden devam ediyor. İskenderun’da 20 yıl önce kurulan Çilek Akademi, bugün 3 şubesiyle birlikte ülkenin gelecekteki yönetimine talip olacak olan çocuklara daha kaliteli eğitimi ve yaşamı vermek için kurum içi eğitime yaz tatilinde de devam ediyor. Eğitime, BOMED Eğitimleri Derneği Başkanı Tuncer Ediz Toksoy ve Esin Toksoy da katıldı. Çilek Çocuk Akademi kurumunun tüm öğretmenleri, İsdemir şubesinde verilen eğitime katılarak çocuklara yeni eğitim yılında neler katabileceklerini güncelleme imkânına kavuştular. Oldukça neşeli geçen eğitim seminerinde çocukların geleceğine ciddi katkı sunacak oyun ve gelişme yetisine destek olacak hareketler gerçekleştirildi.

‘HER ŞEY ÇOCUKLAR İÇİN’
Öğretmenlerin tamamının heyecanla katıldığı eğitim seminerinden oldukça mutlu olduğunu dile getiren Bedenden Oyuna Müzik Eğitimi Derneği Başkanı Tuncer Ediz Toksoy, İskenderun’da bulunmanın mutluluğunu yaşadığını dile getirdi. 15 yıldır bu işin içerisinde bulunduğunu her hafta sonlarında Türkiye’nin değişik yerlerinde seminerler verdiğini belirten Toksoy, “Bu hafta İskenderun’da Çilek Çocuk Akademisi’nin daveti üzerine buraya geldim. Buradaki temel hedefimiz çocuklara neler kazandırabiliriz, burada yaptığımız çalışmaların ana teması bu. Bizim yaptığımız çalışmalar müzik ağırlıklı oluyor. Bunları tamamen kendim hazırlıyorum. Yola çıkarken mutlaka oyunu kullanıyoruz ve oyunla sonuca gidiyoruz” dedi.

SEMİNERLER ARALIKSIZ SÜRÜYOR
Çilek Çocuk Akademi öğretmenlerinden Nurcan Odabaşı ise, “Yaklaşık 3 yıldır kurumda çalışıyorum. Her eğitim öğretim yılı öncesinde kaliteli ve kurumsal eğitim seminerleri alıyoruz. Gerçekten bu eğitimler sayesinde de yıl boyunca çocuklarımıza daha fazla neler katabiliriz, onun için çabalıyoruz. Tek gayemiz annelerin gözü arkada kalmadan çocuklarımızı yetiştirmektir” dedi. Çilek Çocuk Akademi öğretmenlerinden Serpil Türkeri de, “Demirçelik Anaokulu’nda öğretmenlik yapıyorum, burada daha iyisini yapabilmek ve çocuklarımıza daha güzel eğitim hazırlamak için her yıl olduğu gibi bu yılda Çilek Çocuk Akademisi olarak ciddi bir eğitim semineri gerçekleştirdik. gerçekten seminerde Tuncer Toksoy hocamızın gösterdiği çalışmalar ve hareketler bizlere ciddi destek ve katkı sağladı. Bizlerde bunu çocuklarımıza daha iyi şekilde vermek için çalışmalarımızı yapıyoruz” dedi. Haber: Cuma KESEROĞLU