‘TEK AMACIMIZ SİZLERE SAHİP ÇIKMAKTIR’


Payas Kaymakamı ve İskenderun Kaymakam Vekili Hakan Kılınçkaya ev sahipliğinde ve Tosyalı Holding’in katkılarıyla düzenlenen iftar yemeğinde, şehit yakınları, gaziler ile Hacı Pervin Tosyalı Sevgi Evleri’nde kalan çocuklarla bir araya geldi. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen iftar programına Payas Kaymakamı ve İskenderun Kaymakam Vekili Hakan Kılınçkaya yanı sıra; İskenderun Deniz Üs Komutanı Kurmay Albay Aykan Tekin, Cumhuriyet Başsavcısı Abdulkadir Akın, Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Üyeleri Fatih Tosyalı, Ayhan Tosyalı, anneleri Hacı Pervin Tosyalı, İlçe Emniyet Müdürü Zeki Balcı, MÜSİAD yönetimi ve işadamları katıldı.

‘ŞEHİTLERİMİZİ, GAZİLERİMİZİ VE AİLELERİNİ HER ŞEYİN ÜZERİNDE TUTUYORUZ’
Karayılan Sosyal Tesisleri’nde verilen iftara katılan Payas Kaymakamı ve İskenderun Kaymakam Vekili Hakan Kılınçkaya, en çok önem verdiği etkinliklerin başında her ramazan şehit ve gazi aileler onuruna düzenlenen iftar programlarının geldiğini belirtti.
Şehit yakınları, gazi ve terör mağduru aileler ile bir süre sohbet ederek, talep ve sıkıntılarını dinleyen Kaymakam Kılınçkaya, “Sizlerle birlikte olmaktan ve iftarımızı sizlerle birlikte açmaktan derin bir huzur duyuyoruz. Bunun sebebi gerek bizim kültürümüzün gerek dinimizin şehit ve gazilere vermiş olduğu önemden gelmektedir. Çünkü şehitlik bizim dinimizin en kutsal değerlerinden birisidir. Şehitlerimizi, gazilerimizi ve ailelerini her şeyin üzerinde tutuyoruz. Biz devlet olarak sizleri, bizlere şehitlerimizin emaneti, sahip çıkılması, destek olunması gereken dertleri ile dertlenilmesi gereken insanlar olarak görüyoruz. Sıkıntılarınızı paylaşmak ve sizlere yardımcı olmak konusunda devletimiz bizlere önemli görevler vermiştir. Tek amacımız sizlere sahip çıkmaktır” dedi.
Kılınçkaya ayrıca, “Bu yemeğin tertip edilmesinde katkı sunan Tosyalı Holding’e, aramızda bulunan çok değerli yönetim kurulu üyeleri Sayın Fatih Tosyalı’ya, Ayhan Tosyalı’ya ve Tosyalı Ailesi’ne çok teşekkür ediyorum” dedi. Sıcak bir ortamda gerçekleşen iftar yemeğinde, Tosyalı Ailesi konuklarla tek tek ilgilenerek, bir ihtiyaçlarının olup olmadığını sordu. Haber: Yılmaz AKPINAR