’GAZETECİLERİMİZ FEDAKÂRCA ÇALIŞIYOR’


İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu, Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e nezaket ziyaretinde bulundu. Bir süre önce olağanüstü genel kurul ile göreve yeniden seçilen İGC Başkanı Veysel Cıncık ve Yönetim Kurulu üyeleri, dün İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret ettiler. İGC Başkanı Veysel Cıncık, Başkan Dingil’e adına özel olarak yaptırılan 2017 ajandasını armağan etti. Belediye Başkanı Dingil, çeşitli konuların konuşulduğu ve sohbet ortamında geçen ziyaret için basın mensuplarına teşekkür etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “Basın, demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından birisidir. Zor şartlarda büyük fedakârlık göstererek çalışan basın mensuplarımız, halkın doğru ve zamanında bilgi almasını sağlayarak kamu yararı adına çok önemli bir görev üstlenmektedirler. Cemiyet olarak düzenlemiş olduğunuz bu ziyaretten dolayı sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

‘BASIN ÇOK ÖNEMLİ’
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, gazetecilerin görevlerinin çok önemli olduğunun altını çizerek, “Gazetecilik mesleği çok kutsal bir meslek. İskenderun’da gazetecilerimiz fedakârca çalışıyor. Yaptığımız hizmetler basın aracılığı ile vatandaşlarımıza iletiliyor. Bu noktada basının ve gazetecilerin önemi çok büyük. Biz İskenderun Belediyesi olarak basını ve gazetecileri önemsiyoruz. Tüm gazeteci arkadaşlarımıza başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.
İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veysel Cıncık ise, ”Gazeteciler Cemiyeti olarak belirli dönemlerde Belediye Başkanlarımızı ziyaret ediyoruz. Bir araya gelerek karşılıklı görüş alışverişinde bulunuyoruz. Her zaman iletişim halinde olmaya devam edeceğiz. Çalışmalarında Belediye Başkanımız Seyfi Dingil’e başarılar diliyoruz” diye konuştu. Haber: Cuma KESEROĞLU