Gazete Güney

İGC’DE GÖREV DAĞILIMI

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti, 22. Genel Kurulu’nun ardından 21 Ekim 2024 tarihinde yeni yönetim kurulu üyeleriyle ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Yönetim kurulu Başkanı Diyap Atar, Ufuk Aktuğ Başkan vekili, Başkan Yardımcıları Yılmaz Akpınar, Gökhan Gökpınar, Genel Sekreterliğe Cuma Keseroğlu, Mali Sekreterliğe Banu Ulaşan, Kurumsal İletişim ve Dijital Mecra Sorumluluğuna Bilgin Güzelaydoğdu, Kültürel ve Sosyal Etkinlikler Sorumluluğuna Serpil Korkmaz, Planlama ve Koordinasyon Sorumluluğuna ise İlyas Edip Terbiyeli oy birliği ile seçildi.

Görev dağılımının yapıldığı yönetim kurulunun ilk toplantısında Başkan Diyap Atar, yeni yönetim kuruluna hitaben yaptığı konuşmada, “Bugün, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti olarak hep birlikte yeni bir döneme adım atıyoruz. Hepimizin ortak amacı, bölgemizdeki basının güçlü ve bağımsız bir şekilde varlığını sürdürmesidir. Bu yolda hep birlikte çalışarak, basının sesi olmaya devam edeceğiz. Sizlerle birlikte bu yeni görev dağılımında güçlerimizi birleştirerek cemiyetimizi ve gazeteciliği daha da ileriye taşırken yapacağımız çalışmalara kentimize olumlu katkılar sunacağımıza inanıyorum. Yönetim kurulu olarak aldığımız görevleri layığı ile yapacağımıza olan inançla hepimize başarılar diliyorum” dedi. Başkan Atar’ın konuşmasının ardından yeni görevlerine atanan İGC Yönetim Kurulu üyeleri, Cemiyetin çalışmalarına katkı sağlamak için kararlılıklarını ifade ederek, İskenderun basınına ve kente katkıda bulunacak projelere odaklanacaklarını belirttiler. HABER MERKEZİ

Exit mobile version