KULAĞINI KOPARTTI

Hatay’ın Erzin ilçesinde yolcu ve minibüs şoförü arasında “Lan'” kelimesi yüzünden çıkan tartışma kan donduran bir sonla bitti.
Sürücüyü 9 yerinden ısıran ve kulağını koparan yolcu daha sonra ise şoförün cebinden düşen parayı cebine koydu.
Saldırganın bir kaç gün önce de başka birini yüzünden ısırarak yaraladığı öğrenildi.

Erzin ilçesinde minibüsçülük yapan Şefik Vural, aracıyla saat 16.00 Erzin-Adana seferine çıkacağı sırada aracına son anda bir yolcu bindi. Yolcudan ücretini vermesini isteyen Vural, ‘al lan’ cevabıyla karşılık buldu. Bunun üzerine ‘lan’ kelimesine tepki gösteren Vural, ‘hayırdır’ cevabını verdi ve yolcunun küfürleriyle karşı karşıya kaldı.
Duruma kızan H.T. isimli şahıs, Vural’a saldırarak minibüs şoförünü yaklaşık 9 yerinden ısırdı ve darp etti.
Boğuşma esnasında kulağı kopan Vural’ın yardımına meslektaşları yetişti ve saldırgan şahsın zulmünden arkadaşları sayesinde kurtuldu.

BEŞ GÜN ÖNCE DE BAŞKASINI ISIRMIŞ
Adana’da gittiği hastanede sürenin geçtiği için kulağı dikilemeyen Vural, 10 gün sonra yeniden ameliyat olacak. Olayı gerçekleştiren şahıs çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanırken aynı şahsın birkaç gün önce de başka bir vatandaşı yüzünden ısırdığı ve 5 dikiş atıldığı öğrenildi.

Erzin Minibüs Kooperatif Başkanı Caner Erçökük, meslektaşına yapılan saldırıyı kınayarak, “Olayı yatıştırmaya çalışsak da Şefik Vural isimli şoför arkadaşımızın kulağı kopuyor. Isırarak kulağını koparıyor, şoförün kafasını direksiyona vuruyor. Hastanede kulağı dikemediler, Adana’ya gitti orada da zaman geçtiği için kulağı dikemediler. 10 gün sonra kulağından ameliyat olacak. Arkadaşımız bu talihsiz olayı yaşadı” dedi.