KAYMAKAM DEMİRYÜREK’TEN GÜMRÜK MUHAFAZA MEMURLARINA BAŞARI BELGESİ

İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Doğu Akdeniz Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürlüğü’ne gerçekleştirdiği ziyarette, zehir tacirlerine darbe vuran gümrük muhafaza memurlarına başarı belgelerini bizzat takdim etti.

Cumhurbaşkanlığı Kararı ile Doğu Akdeniz Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürlüğüne asaleten atanan Bölge Müdürü Hüseyin Topçuoğlu’na tebrik ziyaretinin yanısıra, ilçe protokolü ile birlikte burada bir değerlendirme toplantısı yapan Kaymakam Demiryürek, ayrıca geçtiğimiz yıl İskenderun Limanı’na gelen bir transit konteynerde 1 ton 197 kg. ağırlığında ve yaklaşık 500 milyon TL değerinde captagon cinsi uyuşturucunun yakalanmasında görev alan Hatay Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü personeline da Başarı Belgelerini verdi.
Kaymakam Demiryürek’e Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Emin Ünalan, Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Fatih Sezal, Ahmet Tor Kışlası Komutanı Cumhur Bıçakçı, Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, İlçe Sahil Güvenlik Komutanı Onur Emir de eşlik etti.

Bölge MüdürüHüseyin Topçuoğlu, Bölge Müdür Yardımcısı Nergiz Tünaydın ve Hatay Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürü Ahmet Sakallı’nın da katılımıyla düzenlenen toplantıda, Müdür Topçuoğlu tebrikleri kabul ettikten sonra, bölge müdürlüğü faaliyetleri hakkındaki sunumunda kapsamlı bilgiler paylaştı.

Toplantı sonunda İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, 27.11.2023 tarihinde gerçekleştirilen 1.197.600 gram Captogan cinsi uyuşturucu madde yakalamasında etkin olan Hatay Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü personeline Başarı Belgelerini takdim ederek, görevlerinde başarılar diledi.

Bölge Müdürü Hüseyin Topçuoğlu da, kurumlar arası koordinasyonun önemine değinerek verimli geçen toplantının ardından Kaymakam Demiryürek’in nezdinde, konuklarına teşekkürlerini sundu.