İSKENDERUN POLİSİ SUÇLULARIN ENSESİNDE

Hatay Emniyet Müdürlüğü görevlilerince, İskenderun İlçe genelinde suç ve suçlularla mücadele kapsamında yapılan çalışmalar sonucunda Modern Evler Mahallesi’nde meydana gelen kesici aletle kasten yaralama olayla ilgili olayın şüphelisi Y.B., Savaş Mahallesi’nde meydana gelen kesici aletle kasten yaralama olayla ilgili olayın şüphelileri S.O. ve F.O. yakalandı.

Ayrıca, Narkotik Suçları kapsamında durdurulan bir araç içerisinde yapılan aramada; 3 parça halinde 240 gram esrar maddesi ele geçirilmiş, olayının şüphelileri A.O., N.K. ve M.A. yakalanmıştır. İskenderun Polisi’nin sıkı takibi sonrasında görevi yaptırmamak için direnme suçundan olayın şüphelileri A.C.A., M.Ş. ve G.B., ile uyuşturucu kullanmak suçundan 1 yıl 8 ay hapis cezası ile aranan M.K., Tehdit suçundan aranan B.Ç.A. yakalanarak gözaltına alındı.
Şüphelilerden yapılan işlemlerin ardından adi mercilerce Y.B. ve M.K. tutuklanarak cezaevine gönderilmiş, diğer şahıslar adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştır.

UYUŞTURUCUYA GEÇİT YOK!
Hatay Emniyet Müdürlüğü görevlilerince Uyuşturucu İmal ve Ticaretine yönelik yapılan çalışmalar sonucunda İskenderun İlçesinde M.A.K. isimli şahsın İ.D. isimli şahsa uyuşturucu madde sattığı görülerek suçüstü yakalanmış, İ.D.’den satışa konu 1 paket halinde 3 gram sentetik kannobinoit maddesi, M.A.K.’den; 2 kilo sentetik kannobinoit maddesi, 3 gram esrar maddesi, uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 1290 TL para ele geçirilmiştir.
Olayla ilgili olarak şüphelilerden M.A.K isimli şahıs tutuklandı.