ÖRNEK DAYANIŞMA!

Geçmiş dönem Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, 5 yıl boyunca İskenderun’a hizmet ederken, mecliste görev alan ve yeni seçilen meclis üyeleriyle birlikte CHP, AK Parti ve MHP ilçe teşkilatlarına teşekkür ziyaretinde bulundu.
Ziyaretlerde, mecliste İskenderun’a hizmet anlamında alınan kararlarda yüzde 86 gibi oranla ‘oy birliği’ hakim olduğu vurgusu yapılırken, başarılı bir dönem yaşandığı ifade edildi. Geçmiş dönem belediye başkanı Fatih Tosyalı konuşmasında, birlik ve beraberlik mesajlarıyla örnek bir dayanışma sergiledi.

HİZMETE AÇTIĞIMIZ ZİRAAT PARK, 23 NİSAN BAYRAMI’NDA 10 BİN ÇOCUĞUMUZU AĞIRLADI
İlk ziyaretini CHP İlçe Teşkilatı’na yapan Tosyalı’yı, Milletvekili Nermin Yıldırım Kara, İlçe Başkanı Av. Hüseyin Derin, Belediye Başkan Adayı Av. Mehmet Duduoğlu, ilçe yönetimi ve eski/yeni meclis üyeleri karşıladı.
Sıcak bir atmosferin yaşandığı ziyarette Tosyalı, “İskenderun’da pandemi, sel, yangın ve deprem felaketlerini yaşadık. Buna rağmen hep birlikte çok çalıştık, çok gayret ettik, İskenderunumuz’a hizmet ettik. Ortaya koyduğumuz hizmetlerden vatandaşlarımız faydalandı. Bugün 23 Nisan Çocuk Bayramı’nda, hizmete açtığımız Ziraat Park’ta 10 bin çocuğumuz ağırlandı. Gururlandık, mutlu olduk. Gerek Ziraat Park, Millet Parkı ile 300 dönüm yeşil alan kazandı bu güzel şehrimiz. Biz bu kararları alırken, meclis üyelerimizin tümü yanımızda durdu, bize destek verdi. Herkese teşekkür ediyorum. Herkes bilsin ki, bizim dönemimizde hiçbir meclis üyesi şahsi menfaatleri için kapımızı çalmadı, herkes bir bütün içinde, şehrin menfaatleri için ortak bir irade sergiledi. Bizler de çözüme kavuşturmak için ayırım yapmadan, adil ve eşit bir şekilde tüm mahallelerimize hizmet üretmeye çalıştık” dedi.

‘HEPİMİZİN ÖNCELİĞİ İSKENDERUN!’
Milletvekili Kara ise, “Fikir ayrılıklarımız olsa da hepimiz de ülkemiz ve şehrimiz konusunda duygudaşız. Hizmet etme noktasında bütün siyasi partilerle birlikte, İskenderun’u öne çıkarak hep birlikte çalışacağız. Sayın Başkanımıza yaptığı güzel hizmetlerden ötürü bizler de kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi.
İlçe Başkanı Hüseyin Derin, Belediye Başkan Adayı Mehmet Duduoğlu ve Geçmiş Dönem Grup Başkanvekili Fatin Bereketoğlu da, “Hepimizin amacı bu şehrin yaralarını sarmak adına katkı sunmaktır. Biliyoruz ki; tüm çabamız ve gayemiz hep birlikte şehrimizin ve ülkemizin kalkınmasına hizmet etmek, katkı sağlamaktır” ifadelerini kullandı.

‘FATİH BAŞKANIMIZIN İSKENDERUN’A ÇOK KATKISI OLDU’
Fatih Tosyalı daha sonra AK Parti İlçe Teşkilatı’na ziyarette bulundu. AK Parti İlçe Başkanı Bülent Özer ve ilçe yönetiminin karşıladığı Tosyalı, meclis üyeleriyle birlikte birlik ve beraberlik örneği sergiledi. İlçe Başkanı Özer, “Fatih Başkanımızın İskenderun’a çok katkısı oldu. Geçtiğimiz günlerde yaylaya çıkarken, adını andık. Tertemiz yollar onun zamanında yapıldı. Sosyal belediyelik adına çok hizmetleri oldu. Burada bulunan geçmiş dönem meclis üyeleriyle birlikte örnek bir dayanışma sağlandı. Bu güzel ve başarılı duruşun, İskenderun’a çok yararı oldu. Kendilerine yürekten teşekkür ediyoruz” dedi.

‘BU DAYANIŞMA ŞEHRİN GELECEĞİNE GÜZEL ŞEYLER KATAR’
Tosyalı’nın son durağı MHP oldu. Burada İlçe Başkanı Turan Bozkurt ve ilçe yönetimiyle selamlaşan Tosyalı, “Cumhur İttifakı ile el ele, omuz omuza verdik. Şehrin hedeflerine odaklandık ve bu şehri ileriye götürecek her konuda birlikte hizmet ürettik. Bundan sonra gayemiz, Büyükşehir ve ilçe belediye başkanlarımıza destek olmaktır. Herkesin, bu şehrin yaralarını sarmak adına hizmet üreteceğinden şüphem yok” dedi.

İlçe Başkanı Turan Bozkurt ise, “Hatay özel bir şehir. Sınır hattında olduğu için daha büyük ayrıcalık yaşıyor. Bize düşen görev, hangi siyasi partiden olursak olalım, birbirimize kardeşlik bağı ile tutunacağız, kucaklaşacağız. Bu dayanışma, bu şehrin geleceğine güzel şeyler katar” diyerek, gerek Tosyalı gerekse geçmiş dönem meclis üyelerine hizmetlerinden ötürü teşekkür etti.

MHP’nin geçmiş dönem meclis grup başkanvekili Emir Selim Yazar ise, “Hep birlikte kanunlara, vicdana, ahlaka sadakatle, şeffaf bir şekilde hizmet ettik. İskenderun için kim çivi çakıyorsa Allah ondan razı olsun. Fatih Başkanımızla birlikte güzel bir yol arkadaşlığı yapmaktan dolayı ayrıca mutluluk duydum” dedi.
Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretler, fotoğraf çekimleriyle noktalandı.
HABER: YILMAZ AKPINAR