EMNİYET MÜDÜRÜ AHMET SULA GENÇLERE REHBER OLDU

Emniyet teşkilatının önemli isimlerinden 1. Sınıf Emniyet Müdürü ve Sanatçı Ahmet Sula, İskenderun’da Teknik Üniversitesi öğrencileri ve emniyet teşkilatıyla bir araya geldi.

İskenderun’da sivil toplum kuruluşunun davetlisi olarak İskenderun’a gelen 1. Sınıf Emniyet Müdürü ve resim, tiyatro, müzik, şiir gibi alanlarda oldukça başarılı çalışmalara imza atan Ahmet Sula, gençlere rehber olmak ve onlarla ışık olmak için Teknik Üniversitesi konferans salonunda sahne aldı.

Söyleşiye; Hatay İl Emniyet Müdürü Kadir Gökçe, İskenderun İlçe Koordinatör Kaymakamı Miyase Demirkoparan, Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven, İskenderun Tekin Üniversitesi öğretim görevlileri Hatay Büyükşehir Belediyesi İskenderun Koordinatörü Murat Yavuz Savaşçı, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Yılmaz, üniversite öğrencileri ile emniyet personeli katıldı.

Doğal sunumuyla gençlere seslenen Sula, Milli ve manevi değerlerin çok önemli olduğunu, gençliğin kendine güvenerek üretime ciddi katkı sağlaması gerektiğini belirtti.

Zaman zaman duygu dolu anların da yaşandığı söyleşide 15 Temmuz hain FETÖ terör örgütünün ülkemize yaşattığı darbe kalkışmasına da değinen Emniyet Müdürü Ahmet Sula, “Devletin her zaman 18 yaşında olduğunu kimse unutmasın” dedi.
Yapılan konferans sonrasında ise Hatay İl Emniyet Müdürü Kadir Gökçe, Meslektaşı Ahmet Sula’ya teşekkür ederek çiçek verdi.
HABER MERKEZİ