SİMYA KOLEJİ YÖNETİCİLERİNDEN İGC’YE ZİYARET

İskenderun Simya Eğitim Kurumu yöneticileri, İskenderun Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek, basın mensuplarıyla bir araya geldiler.

İGC Başkanı Diyap Atar, Yönetim kurulu ve üyelerin hazır bulunduğu ziyarete; Kurumsal İletişim Koordinatörü İnayet Dingiltepe, Genel Koordinatör Ayşe Koçgöz, lise Müdürü Mehmet Yazar ve Şube Koordinatörü Bekir Ayaz katıldı.

Gazeteciler Cemiyeti’nde gerçekleşen ziyaretten dolayı teşekkür eden Başkan Atar, “Simya Koleji’nin çalışmalarında başarılar diliyorum. Depremden sonra da önemli çalışmalarda bulunmanızdan ötürü sizleri kutluyorum” dedi.

Kurumsal İletişim Koordinatörü İnayet Dingiltepe, “Simya Kolejleri olarak bölgemizin ve ülkemizin eğitimine ciddi katkı sağlamaya çalışıyoruz. İskenderun Gazeteciler Cemiyetinin tüm üyelerine teşekkür ediyorum. Bu güne kadar bizlere her zaman doğru bilgi akışını paylaşarak, destek sağladılar. Bölgemizin eğitimdeki önemli ismi olan Simya Koleji’nde kurucumuz Mehmet Baysal’ın yönetiminde çok önemli çalışmaları hayata geçirdik. Sınavlarda tam puanla derece yapan öğrencilerimizi kutluyoruz. Bundan sonra da bu başarımız artarak sürecek” dedi.

Ziyarette kurum yöneticileri de düşüncelerini dile getirerek gazetecilerin sorularını cevapladı.
HABER MERKEZİ