CUMHURİYETİMİZİN 100. YIL ONURUNA PEDAL ÇEVİRDİLER

Hatay’da Cumhuriyetimizin 100. yılı onuruna düzenlenen bisiklet sürme etkinliği büyük bir coşku, heyecan ve sevinç içerisinde gerçekleştirildi.

Samandağ- Arsuz Yolu’nda düzenlenen ve Hatay Valisi Mustafa Masatlı, Vali Yardımcısı Gökay İçen, Samandağ Kaymakamı Emre Dündar, Samandağ Belediye Başkanı Refik Eryılmaz, İl kurum müdürleri, İl Gençlik Spor Müdürlüğü’ne bağlı kurslarda eğitim alan öğrenciler, çocuklar ve her yaştan sporsever vatandaşların da katılımıyla gerçekleştirilen bisiklet sürme etkinliği büyük ilgi gördü.

Çocuğundan gencine, memurundan amirine, kadınından erkeğine kadar herkesi, bütün olarak kucaklayan bir yönetim şekli olması bakımından Cumhuriyet’in ne kadar değerli olduğunu dile getiren Vali Masatlı, “Bizler de Hatay olarak 100. yılımızı büyük bir onur ile çeşitli etkinliklerle kutluyoruz. Bugün burada bir bisiklet etkinliğimiz oldu. Sporcularımız, gençlerimiz, çocuklarımız ve her yaştan sporseverlerimiz bu etkinliğe katıldı. Cumhuriyetimizin 100. yılıyla birlikte Türkiye Yüzyılı’na girmekten dolayı gururluyuz. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, Milletimizle el ele vererek Cumhuriyetimizi, daha ileri taşıyarak gelecek nesillere emanet etmenin gayreti içerisinde olacağız. İnşallah önümüzdeki yıl ve önümüzdeki asır, hem Hatay’ımız hem de ülkemiz için çok daha iyi olacak. Cumhuriyetin faziletine inanmış yönetim anlayışımız, insanımızın ve Ülkemizin geleceği için hiç durmadan çalışarak Cumhuriyetimizi yaşatmanın sorumluluğunu bizlere hiç unutturmayacaktır” dedi.

Cumhuriyetin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile Vatanımız için canını feda eden şehitleri rahmetle anan Vali Masatlı, başlangıç düdüğünü çalarak bisiklet sürme etkinliğini başlatıp sporseverlerle ve gençlerle birlikte Cumhuriyetimizin 100. yıl onuruna pedal çevirdi. Gençler ve sporseverler böyle bir etkinliğin organize edilmesinden dolayı Vali Mustafa Masatlı’ya teşekkürlerini sundu.