KONYA GAZETECİLER CEMİYETİ’NDEN MORAL VE DESTEK ZİYARETİ

Depremlerle büyük yıkım yaşayan Hatay’da, Konya Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulunun katkısı sürüyor. Konyalı gazeteciler, depremde büyük yara alan Hataylı gazetecilere yardım elini uzatarak, destek oluyor.

Konya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sefa Özdemir ve beraberinde gelen yönetim kurulu üyeleri önce İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ederek, depremden etkilenen meslektaşlarına moral ve destek oldu. İGC Başkanı Diyap Atar ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Konyalı Gazeteciler, geçmiş olsun dileklerini iletti. Konya Gazeteciler Cemiyeti olarak deprem bölgesinde zor şartlarda çalışan meslektaşlarının yanında olmaya çalıştıklarını söyleyen KGC Başkanı Sefa Özdemir, “Hatay’da onlarca meslektaşlarımızın ekipmanı maalesef enkaz altında kaldı. Bizde Konya Gazeteciler Cemiyeti olarak ekipman desteği sağlamaya karar verdik. Umarız bu zor zamanlarda mesleklerini yapmaya katkı sunarız” dedi.

‘İYİ Kİ VARSINIZ’
İGC Başkanı Diyap Atar da duyarlılıklarından ötürü Konya Gazeteciler Cemiyeti’ne teşekkür etti. İGC yönetim kurulu üyeleri de KON TV aracılığıyla yaşadıkları zor süreci anlatarak, İskenderun’a, Hatay’a katkı sunan tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür ettiler.

Konyalı Gazeteciler daha sonra İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’yı ziyaret etti.
Başkan Tosyalı, “Ülkece çok zor bir sınavdan geçtik. Ancak bu sınavı ülkece kenetlenerek aştık. Deprem bölgesi Hatay’a gelerek çalışmalara katkı sağlayan tüm kurum ve kuruluşları canı gönülden tebrik ediyorum. Milletimizin yüzyıllardır sahip olduğu birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunun en güzel örneğini gösterdiler, yanımızda durdular” diyerek, depremzedelerin ihtiyaçlarının giderilmesi için çalışmaların devam edeceğini açıkladı.

Başkan Tosyalı sohbetin ardından, KON TV’ye İskenderun’da deprem sonrasında yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Konyalı Gazetecilerle bir süre sohbet eden Başkan Fatih Tosyalı, KGC Başkanı Sefa Özdemir ve yönetim kurulu üyelerine nazik ziyaretinden ötürü teşekkür etti.

Başkan Tosyalı’ya günün anısına KGC ambleminin yer aldığı bir tabak hediye eden KGC yönetimi daha sonra Antakya’ya geçerek, gazetecilerle bir araya geldi.