IDEF’23 FUARINA KATILAN DAĞLIOĞLU SİLAH SANAYİDEN İSKENDERUN’A YATIRIM MÜJDESİ

Dağlıoğlu Silah Sanayi, IDEF 2023 fuarında Hatayın ilk atış poligonunu İskenderun’un gelişmekte olan Cebike Mahallesine planladıklarının müjdesini verdi.

İstanbul’da düzenlenen “16’ncı Uluslararası Savunma Sanayi Fuarı’nda (IDEF 2023)”de İskenderun-Hatay’ı başarı ile temsil eden Dağlıoğlu Silah, ürettikleri Ak-47 silahları başta orta doğu olmak üzere Dünya’nın farklı noktalarına ihraç ediyor.

IDEF 2023’te güçlü ve zengin ürün çeşidinin yer aldığı standında misafirlerini ve müşterilerini ağırlayan Dağlıoğlu Silah Sanayi, yivli ve yivsiz silah çeşitliliği ile dikkat çekiyor. Babadan oğula sürdürülen silah tamiri ve satış mesleğine üretimide ekleyen Dağlıoğlu, Konya’da kurulu bulunan fabrikasında ürettiği silahları yurt dışına ihraç etme başarısı ile yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Dağlıoğlu Silah Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Dağlıoğlu ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mahmut Dağlıoğlu kardeşler, Türk savunma sanayisine katkı sundukları için mutlu ve gururlu olduklarını söylediler.

Dağlıoğlu Silah Fabrikası Yönetim kurulu Başkan Yardımcısı Mahmut Dağlıoğlu, İskenderun’da devam etmekte oldukları silah tamir bakım onarım atölyesinin yanı sıra, Hatay’ın ilk çok amaçlı atış poligonunu İskenderun’un gelişmekte olan Cebike Mahallesine planladıklarının müjdesini verdi.
HABER MERKEZİ