Hatay Valisi Mustafa Masatlı Afrin’de

Hatay Valisi Mustafa Masatlı, Afrin’de bir dizi ziyaretlerde bulundu, bölgenin huzur ve güvenliği sağlamak üzere görev yapan emniyet mensuplarıyla bir araya geldi.

Hatay Valisi Mustafa Masatlı, göreve geldiği günden bu yana, İli karış karış gezerek, gerek ilçelerde, gerekse kırsal alanlara gerçekleştirdiği ziyaretlerle halkla bütünleşmeyi, sorunlarını dinlemeyi sürdürüyor. Vali Masatlı, ayrıca bölgede huzur ve güvenliği sağlamak ülkemize gelebilecek saldırıları engellemek amacıyla Afrin’de kurulan Emniyet Yerleşkesini de ziyaret etti.

Bölgede kahramanca görev yapan emniyet mensuplarıyla selamlaşarak, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alan Vali Masatlı, görevli personele kolaylıklar diledi. Afrin’deki ziyaretlerini sürdüren Hatay Valisi Masatlı, hain terör örgütü mensuplarınca yapılan saldırı sonucu hasar gören ve tadilat çalışmaları tamamlanarak tekrar faaliyete giren Şifa Hastanesi’nin açılışını yaptı, hastanenin genel durumu hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Afrin Mahalli Meclis Başkan Yardımcısı Muhammed Şeyh Reşit’in de konuğu olan Hatay Valisi Mustafa Masatlı “Suriye’de yaşanan iç karışıklığın biran önce sona ermesi, bölgede düzen tesis edilmesi ve bölge halkının huzur ve refah içinde yaşaması hepimizin ortak gayesidir” dedi.

Vali Masatlı daha sonra, Afrin’de kurularak bölge halkının hizmetine sunulan ve tarımsal ürünlerin ticaretine imkan tanıyan Yeni Sebze Halini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
HABER MERKEZİ