Hakan Bolat, ‘Stadın Yapılması Eleştilecek Değil, Takdir Edilecek Bir Konudur’

İskenderunspor Kulüp Başkanı Hakan Bolat, İskenderun Belediyesi tarafından Sarıseki’de yapılan stadın son aşamaya geldiğini belirterek, eylül ayının sonunda İskenderun Spor’a teslim edileceğini söyledi. Bolat, “Fatih Tosyalı Başkanımıza rica ettim, tribün çatısı saç yerine membran olacak. Deprem felaketinden sonra stadın yapılması eleştilecek değil, takdir edilecek bir konudur” dedi.

Kulüp Başkanı Hakan Bolat’ın açıklaması şöyle;

‘FATİH TOSYALI BAŞKANIMIZ STADIN ÇATISINI İSTEDİĞİMİZ GİBİ YAPIYOR’
Değerli taraftarlarımız; İskenderun Sarıseki’de yapılan stat son aşamaya gelmiştir. Eylül ayının sonunda İskenderun Spor’a teslim edilecektir. Bu stat geçici bir stat değil. Gerçek anlamada 9.000 kişlik, 1. Lig kriterlerine uygun bir stat olacaktır. Benim ricam üzerine, seyircilerimiz sıcaktan etkilenmesin diye tribün çatısı saç yerine, görselde gözüktüğü gibi membran olacak. Belediye Başkanımız Fatih Tosyalı ile yılbaşında yaptığım görüşme sonucunda stadın ihalesine ek bütçe çıkararak tavanı istediğimiz gibi yaptı. Başkanımıza teşekkür ederim. Bayram sonu tavan çalışmaları başlıyor. Bu deprem felaketinden sonra stadın yapılması eleştilecek değil, takdir edilecek bir konudur. Üniversitenin yanına yapılacak yeni stat konusuna gelince, bu kadar insan rahmetli olmuşken şu anda stat yerine, oraya depremzedelere konut yapılması veya oraya gençlerimiz için 4-5 tane futbol sahası yapılması en büyük dileğimdir.

‘KARŞIMIZDA KULÜBÜMÜZ KAPANSIN DİYE UĞRAŞ VEREN HBB BAŞKANI VAR’
Şimdi birbirimizi eleştireceğimize bence birbirimize daha fazla sarılıp, daha saygılı olup, nasıl İskenderun’u tekrar ayağa kaldırırız, bunun bakalım. İskenderun Spor’un geleceği için hep birilerini suçlu gösterceğimize, ‘Ben bu takımın menfaati için ne yaptım?’ diye kendimizi eleştirirsek, daha faydalı olacak, bence. Çünkü karşımızda İskenderun Spor’un bir an önce kapanması için uğraş veren ve İskenderun’a hiç faydası olmayan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş var. Benim devam edip etmeyeceğim haftaya belli olacak (Şehrin Bütünleşmesine Bağlı). Ama ne olursa olsun şehrine ve şehrini yöneten kim varsa sahip çıkın. Herşey gönlünüzce olsun.”
HABER MERKEZİ