ADANA’NIN ÜNLÜ CİHANGİR KEBABI İSKENDERUN’DA!

İskenderun Atlı Spor Kulübü çatısı altında, Adana’nın lezzet markalarından Cihangir Kebap Restoran’ın güç birliği yaparak oluşturdukları bölgenin en büyük restoranı ile bölge halkının hizmetine sunuldu.

Uzun yıllardır çeşitli organizasyonlarıyla bölge halkına hizmet veren İskenderun Atlı spor kulübü yeni konsepti ile ailelerin, lezzet avcılarının uğrak olacak bir restoranı hizmete açtı. İskenderun Gazeteciler Cemiyeti üyelerini yeni hizmete giren 2 bin 500 metrekare kapalı alana sahip restoranda ağırlayarak özel sunum yapan Atlı Spor Kulübü yönetimi ile Cihangir Korkmaz şehir merkezinde büyük bir eksikliği bu yatırımla giderdiklerini söyledi.

BÜYÜK YATIRIM
İskenderun’a Cihangir Kebap isminin gelmesinin kendisi için oldukça mutluluk verdiğini belirten Cihangir Korkmaz, “Yaşanılan doğal afetten dolayı öncelikle çok geçmiş olsun. Buraya büyük bir yatırım ‘yapalım’ dedik. Şuan 2 bin 500 metrekare alanda Ortadoğunun en büyük restoranı diyebilirim. Burası bundan sonra ki bizim yüzümüz olacak, konseptimizim olacak. 1000 metrekare kapalı alan, 750 metrekare açık alan, 750 metre karede imalathanemizde toplamda 2500 metrekare olarak gelen tüm misafirlerimize hizmet ediyoruz” dedi.

‘İLGİ BÜYÜK’
Adana’da 3 şubelerinin bulunduğunu, ilk kez İskenderun’a isimlerini verdiklerini belirten Cihangir Korkmaz “Gerçekten burada yapılan çalışmalar çok kaliteli, bölgemize hizmet etmenin gururunu yaşıyoruz. Burada Adana’dan getirttiğimiz ustalarımız var. Siirt, Van, Bitlis kuzularımızla, baharat ve şalgamlarımızla yöresinden olmak kaydıyla İskenderun’daki kebap severleri restoranımızda ağırlamaya başladık” diye konuştu.

‘CİDDİ İSTİHDAM SAĞLIYORUZ’
Yönetim kurulu üyelerinde Mustafa Yener ise İskenderun Atlıspor Kulübü ailesi olarak Cihangir Kebap’ı İskenderun’da ağırlamaktan son derece mutlu olduklarının altını çizerek “Yaptığımız çalışma ortada, gerçekten şehrimizin marka değerine ciddi katkı sağlayacaktır. Ailelerin çocuklarıyla gönül rahatlığıyla gelecekleri bir mekan, burada ciddi bir istihdam sağlamaktayız” dedi.

GÜÇLÜ BİRLİKTELİK, YÜKSEK KALİTE. MÜŞTERİLER MEMNUN!
Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Kılıç da, restoranın hizmete girmesiyle bölgenin çehresini değiştireceğini, damak zevkine düşkün olanların gönül rahatlığıyla gelip faydalanacağı bir yatırım gerçekleştirdiklerini ifade ederek şunları söyledi:
“İskenderun Atlıspor Kulübü ile Cihangir Kebap Restoran 10 yılık birlikteliğe imza atmış bulunmakta. Çocuk oyun alanı, at çiftliği ve kahvaltımız ileriki günlerde başlatacağımız paket servisimizi lezzet severlerle buluşturacağız. Tüm ürünlerimiz bizim kendimizin pişirdiği erek kuzuyu masaya yatırıp kıymalık, kuşbaşılık, lahmacunluk ayırıyoruz. Kendimiz işleyip günlük olarak da etimizi tüketiyoruz. Yaklaşık 10 gündür açığız burada. 100 çalışanımız ile hizmetinizdeyiz! İskenderun Atlı Spor Kulübü beraber güzel bir aile ortamı kurduk, buranın kendi kitlesiyle beraber gücümüzü birleştirdik. Misafirleri kapıda karşılıyoruz. En güzel şekilde hizmet edip ve en güzel şekilde uğurluyoruz. Misafirlerimiz çok memnun. Bu durumda bizi memnun etti.”
HABER MERKEZİ