ZAFER PARTİSİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARINDAN İGC’YE ZİYARET

Zafer Partisi Hatay İl Başkanı ve Milletvekili Adayları, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ederek, gazetecilerle gündemi değerlendirdiler.

İGC Başkanı Diyap Atar ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Zafer Partisi Hatay İl Başkanı ve milletvekili adayları burada seçim çalışmalarıyla ilgili düşüncelerini dile getirdiler.

Zafer Partisi İl Başkanı Adem Kaya konuşmasında, “Seçim çalışmalarında mücadelemizi sürdürüyoruz. Amacımız Hatay’ın sahipsiz olmadığını göstermektir. Bu vesile ile tüm işçilerimizin bayramlarını kutluyorum” dedi.

Zafer Partisi 1. Sıra Milletvekili Adayı Ali Atvur, “Türkiye genel seçime gidiyor, bizler de Hatay’dan milletvekili adayı olduk. Arkadaşlarımızla birlikte gazetecileri ziyaret ederek kendimizi anlatmak istedik. Bizleri ağırladığınız için sizlere teşekkür ederim. Uzun yıllardır birbirimizi tanıyoruz. Bizlerin üzerinde gazeteci arkadaşlarımızın emeği bir hayli fazladır” dedi.

2. sıra Milletvekili Adayı Suphi Yıldız ise, “Yaşanan depremde Hatay’ın daha fazla hizmet ve yardım alması gerektiğini söyledi.

Son olarak 3. Sıra Milletvekili Adayı Minehan Akcan ise “Bu seçimlerde zafer elde etmek istiyoruz. Bize güvenen halkımıza en iyi hizmeti vereceğiz” dedi.