İTSO ÜYELERİ ‘DESTEKLER’ KONUSUNDA BİLGİLENDİRİLİYOR

İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Meclis üyeleri ve KOSGEB yetkilileri, iş yerleri hasar gören Sanayi esnafı ve Kobileri, iş yerlerinde ziyaret ederek sorunlarını dinlediler.
İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyeleri Nedim Şaban, Levent Çam, Yılmaz Çağan, Meclis üyeleri Abdurrahman Bilgili İbrahim Açıkgöz, 3.Grup Meslek Komite Üyesi Hasan Fehmi Keskin, KOSGEB yetkilileri ile birlikte üyeleri ziyaret ettiler.
Bölgemizde yaşanan deprem felaketinde ev ve iş yerleri hasar gören üyeleri ziyaret eden İTSO Yönetimi ve KOSGEB yetkilileri, destekler ile ilgili üyelere bilgiler verdiler.
Bölgemizde yaşanan deprem felaketi sonrası ev ve iş yerleri hasar gören ve firmalara yönelik destek kredilerinin verilmeye başlandığı ve nasıl başvuru yapılabileceğini anlatan KOSGEB yetkilileri, imalat sektöründe faaliyet gösteren firmaların Nace kodları uymaları halinde deprem sonrası iş yerleri hasar gören firmaların desteklerden faydalanabileceklerini belirttiler..
KOSGEB’in İskenderun Anıt alanında İl Müdürlüğü olarak konteynerde hizmet vermeye devam ettiği ve firmaların müracaatları halinde gerekli bilgiler alabilecekleri belirtildi.