MİLLETVEKİLİ ÖZEL, ‘MUHALEFET KONUŞUR, BİZ YAPARIZ’

AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, AK Parti İlçe Başkanı Bülent Özer, MHP Hatay İl Başkanı M. Fevzi Altay, MHP İlçe Başkanı Turan Bozkurt ve meclis üyeleri, İskenderun Sanayi Aşevi’nde vakıf başkanı Mehmet Doğan’ın konuğu oldu.

SANAYİ AŞEVİNDE DEPREM ŞEHİTLERİ İÇİN DUA
Depremde hayatlarını kaybedenler için Yasin-i Şerifin okunduğu aşevinde, deprem şehitleri için dualar edildi, ardından yemek verildi.
Sanayi Aşevi Başkanı Mehmet Doğan, “Bu günde bizi yalnız bırakmayan AK Parti Hatay Milletvekilimiz Abdülkadir Özel’e, Belediye başkanımımız M. Fatih Tosyalı’ya, AK Parti ilçe başkanımız Bülent Özer’e, MHP İl Başkanımız Fevzi Altay’a. MHP ilçe başkanımız Turan Bozkurt’a, hayırsever iş insanları Nuri Üysen’e, Kazım Gökmen’e, oda başkanlarımıza, basın mensuplarımıza ve misafirlerimize teşekkür ederim. Mevlam kendilerinden razı olsun. Bir daha böyle bir afet yaşatmasın” dedi.

‘HİZMETİ BİZ YAPARIZ, MUHALEFET KULLANIR’
Milletvekili Özel ise, Sanayi Aşevi başkan ve yönetimine teşekkür ederek, deprem şehitlerine rahmet, ailelerine sabır ve başsağlığı diledi.
Milletvekili Özel konuşmasında, “Sanayi esnafımızdan binası yıkılanlar için çarşı merkezi kuruyoruz. Esnafımıza sahip çıkacağız, her zaman yanlarında olacağız. Ayrıca, yeni sanayi sitesi için projenin tatbiki yapıldı. Sayın Cumhurbaşkanımızın onay vermesiyle birlikte, Denizciler’de 600 dönem, Düğünyurdu mevkiinde 700 küsür dönüm yeri sanayi esnafı arkadaşlarımız için dizayn edeceğiz. Bu arada Sayın Cumhurbaşkanımız açıkladı, Amanos Tüneli için start verildi. Şimdi muhalefet bunları seçim yatırımı olarak görüyor, yapılmayacak diye algı oluşturuyorlar. Oysa biliyoruz ki, Marmaray gibi, biz bu devasa projeyi bitirir bitirmez, ilk gelip muhalefet bu yolu kullanacak. Kaldı ki, Yavuz Sultan Selim köprüsünde de hükümetimiz çalışırken, altyapısıdır, projesidir, zaman alan bir süreç yaşadık. Ama bitirdik. Merak buyurmasınlar, Amanos Tüneli’ni de biz yapacağız. Defne Hastanesi’ni yapamaz dediler, Mayıs ayının ortasında hizmete açıyoruz. Biz yaparız, onlar konuşur” dedi.