BİRLİK VE BERABERLİĞİNİZ DAİM OLSUN!

İskenderun Kuyumcular, Saatçiler, Çiçekçiler ve Fotoğrafçılar Odası, birlik ve beraberlik yemeğini sürdürüyor.

İskenderun Belediyesi Doğan Gazinosu’nda gerçekleştirilen kahvaltıya İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, İlçe Müftüsü Osman Şekerci, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Yılmaz, İskenderun Kuyumcular, Saatçiler, Çiçekçiler ve Fotoğrafçılar Odası Başkanı Uğur Fırat, Akdeniz Eczane Teknisyenleri Genel Başkanı Çemal Çelik, gazeteciler ve kuyumcular odası yönetimi katıldı.

Birlik kahvaltısında açılış konuşmasını yapan Başkan Uğur Fırat, “Burada tek bir amacımız var. O da birlik ve beraberlik içinde yaşamamız. Yıllar sonra bu geleneği yine biz devam ettireceğiz” dedi.

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Yılmaz ise “Bu tür organizasyonları çok önemsiyoruz, Ticaret odası olarak bizlerde katılım gösteriyoruz. Çünkü tüm sorunlarımızı burada dile getirme imkanımız oluyor” dedi.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ise “Bugün bizleri bir araya getiren İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odası’na teşekkür ediyorum. Gerçekten birliğimizin korunması açısından çok önemli bu tür dayanışmanın devam etmesini temenni ediyorum” dedi.

İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek ise, “Gayeler güzel olursa buluşmalar daha güzel olur. Birliğimizin ve beraberliğimizin oluşması sorunların gündeme geldiği bu yemeklerin devam etmesi şehrimiz açısından çok önemli olacaktır. Bunu destekliyorum” dedi.
Yapılan konuşmalar sonrasında ise İskenderun İlçe Müftüsü Osman Şekerci yemek duası yaptı.