AV. ESEN CULHA GÜNDÜZ AVUKATLIK OFİSİNİ İSKENDERUN’DA AÇTI

İskenderun’da yeni bir avukatlık ofisi daha hizmete girdi. Uzun süredir İstanbul’da avukatlık mesleğini sürdüren Av. Esen Culha Gündüz, artık memleketi İskenderun’da mesleğini sürdürecek.

Avukatlık ofisinin yeni yerinin açılışına CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven ve davetliler katıldı.

İş merkezinin bahçesinde gerçekleştirilen açılış töreninde, İskenderun’a gelme sebebini anlatan Esen Culha, “Uzun süredir İstanbul’da çalışıyordum. Ancak artık memleketime gelerek burada çalışmak istedim. Adalet, hak ve hukuku savunmakla mükellefiz” dedi.
Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven ise “Avukatlık ofisini açan Esen Hanımefendiye yeni işyerinin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ise, “Yeni açılan avukatlık ofisinin hayırlı olmasını temenni ediyor, Esen hanıma çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” dedi.
CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin ise, “Avukatlık mesleği çok önemli bir meslektir. Esen Culha’ya da bu yolda dik durarak adaletin savunuculuğunu yapmasını istiyorum” dedi.

Yapılan konuşmalar sonrasında ise hayırlı olması dilekleriyle kurdele kesildi.
HABER MERKEZİ