BİRLİK, BERABERLİK VE KARDEŞLİK İÇERİSİNDE YOLA DEVAM EDİYORUZ

AK Parti, ekipler halinde ‘Şehir Buluşmaları’yla vatandaşlarla bir araya geliyor. AK Parti MKYK Üyesi Sunay Karamık, Gaziantep Milletvekili Nejat Koşer, Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ve İlçe Başkanı Av. Abdülkerim Güven, AK Parti İskenderun İlçe Başkanlığınca düzenlenen “2023’e Doğru Şehir Buluşmaları” programına katıldı.

AK Parti MKYK Üyesi Sunay Karamık, AK Parti’nin kuruluşunun ve siyasetinin merkezinde millet olduğunu söyledi. Karamık, bu çalışmanın amacının kentteki vatandaşları dinlemek olduğunu kaydetti. Karamık, AK Parti olarak millete hizmet etmek, hukukunu korumak, insanlar önündeki sosyoekonomik dengeleri ortadan kaldırmak, hayat standartlarını yükseltmek amacıyla çalıştıklarını anlattı.

Türkiye’nin büyük bir ülke olduğunu, en büyük zenginliklerinin kardeşlik olduğunu belirten Gaziantep Milletvekili Nejat Koşer ise “Bu ülkede hizmet ve eser siyaseti üretenlerin her zaman kazanır, sadece laf, yalan ve algılarla iş yapmaya çalışan veya siyaset yapmaya çalışanların her zaman kaybetmeye mahkumdur” dedi.

İSKENDERUN BELEDİYESİ’NE ZİYARET
AK Parti MKYK Üyesi Sunay Karamık, Gaziantep Milletvekili Nejat Koşer, Adana Milletvekili Mehmet Şükrü Erdinç ve Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, gün içerisinde İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’yı ziyaret etti.

Başkan Fatih Tosyalı ziyarette bugüne kadar yapılan ve gündemde olan projelerle ilgili çalışmaları anlattı.
Heyet, ilçede devam ve planlanan çalışmalara yönelik istişarenin edildiği ziyarette Başkan Fatih Tosyalı’ya teşekkür etti.

Heyet, daha sonra İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş’i de ziyaret ederek, kolaylıklar diledi.
Haber: Yılmaz AKPINAR